Cele mai citite despre 50 cent

Cum sa masori ingredientele pentru retete

Un strop de sare in plus sau in minus poate sa faca diferenta dintre o mancare delicioasa sau una fara gust.

Cum sa faci cei mai buni mici

Sa faci cei mai buni mici este o maiestrie. Desi aparent simpli de pregatit, mititeii sunt in fapt plini de secrete: amestecul de carne trebuie sa contina anumite feluri de carne, amestecate cu o anumita cantitate de condimente...

Cum sa te vindeci de paradontoza

Gingiile iti sangereaza si te dor in timp ce mananci, ai o respiratie urat mirositoare, faci abcese destul de des, iar dintii sunt dezveliti de gingie? Toate acestea sunt simptomele de manife

Cele mai noi despre 50 cent

Carnea de miel, mai scumpa decat vita! Cat costa un kilogram inainte de Paste

Carnea de miel, preparatul traditional al romanilor de Paste, a ajuns sa coste mai mult decat vita. Carnea de miel este tot mai scumpa, iar putini sunt romanii care isi mai permit sa cumpere o jumatate de miel, cum faceau in anii trecuti.

Pasca delicioasa cu ciocolata. Toti musafirii vor fi impresionati

Pasca este un preparat traditional pe care gospodinele il pregatesc pentru sarbatorile Pascale. Reteta clasica este stiuta de toata lumea, insa unele bucatarese s-au gandit sa o modifice putin si astfel au obtinut pasca cu ciocolata.

Pasca traditionala de Paste. Cum se prepara in mod corect

Pasca este un desert specific sarbatorii crestine a Pastelui. Acest preparat este considerat o traditie religioasa in foarte multe comunitati crestine. Vrei si tu sa o pregatesti anul acesta de Paste? Iata cum sa o prepari!