Cele mai citite despre anonymous

Facebook dispare pe 5 noiembrie?

Reteaua sociala Facebook a intrat in vizorul grupurilor de hackeri Anonymous, scrie capital.ro. Ei vor sa atace site-ul, acuzandu-l ca vinde informatii agentiilor guvernamentale.

Torpark, browserul pentru navigare anonima

O versiune modificată a browserului web Portable Firefox le va permite utilizatorilor să navigheze în mod anonim pe internet. Browserul Torpark, creat de un grup numit Hacktivismo, poate

Anonymous ameninta Facebook cu un atac in 28 februarie

Grupul de hackeri Anonymous a lansat o noua amenintare informatica: vor ataca Facebook in data de 28 februarie.

Cele mai noi despre anonymous

Top 10 filme cautate pe Google in 2012

Ca in fiecare an, Google publica traditionalul Zeitgeist, care indica cei mai cautati termeni pe popularul motor de cautare. Recent, a fost publicata statistica cautarilor pe 2012 in Romania, care a inclus si topul celor mai cautate filme ale anului.

5 noiembrie este ziua de protest global Anonymous

Grupul de hackivisti Anonymous a inceput deja atacurile la adresa unor site-uri web din intreaga lume. In afara de site-urile inchise, Anonymous a publicat si o lista cu 28.000 parole de PayPal.

Protestele anti-ACTA in toata Europa au scos in strada zeci de mii de tineri

Protestele organizate in toata Europa in data de 11 februarie impotriva legislatiei ACTA au avut impactul cel mai mare in Germania, unde autoritatile au suspendat deja ratificarea acordului ACTA.