Cele mai citite despre apa

Zodia lui iti arata cum sa-l cuceresti

Daca vrei sa-i afli punctul sensibil si sa-l cuceresti, trebuie doar sa-i cunosti zodia si sa-ti pregasesti "arsenalul". Fiecare nativ al zodiacului are o imagine despre femeia ideala, potrivita personalitatii lui.

Reteta pentru cel mai bun pilaf

Pufos, gustos si hranitor, pilaful este unul dintre cele mai usoare mancaruri pe care le poti prepara. Fie ca il vei servi ca atare, fie pe post de garnitura, pilaful este o alegere potrivita si pentru perioadele in care te afli la dieta, dar si cand ai invitati la masa.

Cum sa scapi de puricii din locuinta

Daca animalele de companie au purici, riscul ca acesti paraziti sa ajunga si in locuinta ta este foarte mare, caci puricii se inmultesc foarte rapid. O femela poate depune un ou pe ora, in decursul a 3 luni de viata!

Cele mai noi despre apa

Slanina in saramura – un preparat traditional romanesc! Iata reteta bunicilor

Slanina este unul dintre preparatele traditionale ce nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Craciun. Este usor de preparat si apreciata de intreaga lume. Iata care este cea mai simpla reteta de slanina in saramura. Este exact aceeasi reteta precum cea preparata de bunicii nostri.

Ce poti sa le daruiesti copiilor tai de Craciun ca sa-i faci extrem de fericiti

Craciunul este sarbatoarea preferata a copiilor tai, deoarece atunci primesc o multime de cadouri si, in plus, au ocazia sa petreaca foarte mult timp alaturi de tine. Probabil ca stii deja ca alegerea cadourilor de Craciun ridica numeroase provocari pentru orice parinte. Anul trecut ai ales sa te preocupi de cadourile de Craciun pentru copii tai cu doar cateva zile inainte de sarbatoarea Nasterii Domnului si te-ai stresat foarte rau, din cauza aglomeratiei din magazine. Anul acesta te-ai hotarat sa schimbi abordarea si planuiesti sa cumperi cadourile din vreme. Singura problema este ca nu stii ce anume sa le cumperi. Iata cateva idei care te vor scoate de incurcatura.

Chef Sorin Bontea: reteta sarmalelor perfecte de Craciun

Iata trucurile folosite de chef Sorin Bontea in caz ca varza pentru infasuratul sarmalelor este prea acra sau cum fragezeste carnea celebrul bucatar.

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii