Cele mai citite despre aperitive

Cum sa alcatuiesti meniul pentru diabetici

Ai invitat la masa sau chiar in familia ta un diabetic si vrei sa alcatuiesti un meniu care sa fie potrivit si pentru el. Si cum toata viata unui bolnav de diabet depinde de alimentele pe care le consuma...

Meniu traditional pentru masa de Paste

Pastele este una dintre cele mai importante sarbatori ale anului, motiv pentru membrii familiei si prieteni sa se adune in jurul mesei de sarbatoare. Iar daca printre preferintele mesenilor se afla mai ales bucatele traditionale de Pasti, atunci vei putea gasi potrivit urmatorul meniu.

Cum sa alcatuiesti meniul pentru masa de Revelion

Revelionul bate la usa iar gandul care iti vine cel mai des in minte este intrebarea legata de masa de Anul Nou. Cum va arata aceasta? Ce feluri de mancare vei servi?

Cele mai noi despre aperitive

Cum sa prepari cel mai bun porumb fiert

Porumbul fiert este simplu si usor de preparat, insa trebuie sa tii cont de cateva trucuri simple daca iti doresti sa prepari cel mai bun porumb.

Mic dejun sanatos si racoros, perfect pentru zilele caniculare: smoothie cu afine

Diminetile caniculare de vara te fac sa sari peste micul dejun sau sa iti doresti sa consumi cat mai multe alimente reci? Opteaza pentru un smoothie racoritor dar hranitor cu afine. Este plin de vitamine si minerale necesare organismului intreaga zi.

Bruschete cu ton by Chef Liviu Balint. O reteta pentru cei care nu au timp sa stea prea mult in bucatarie

Chef Liviu Balint, finalistul concursului MasterChef, este un fan al tonului si il recomanda, mai ales acum - in apropierea sezonului cald - cand silueta este in lumina reflectoarelor mai mult ca oricand. Pentru zilele in care vrei sa-i surprinzi pe cei dragi fara sa petreci prea mult timp in bucatarie, chef Liviu Balint iti recomanda bruschtele cu ton in suc propriu.

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii