Cele mai citite despre aperitive

Cum sa alcatuiesti meniul pentru diabetici

Ai invitat la masa sau chiar in familia ta un diabetic si vrei sa alcatuiesti un meniu care sa fie potrivit si pentru el. Si cum toata viata unui bolnav de diabet depinde de alimentele pe care le consuma...

Meniu traditional pentru masa de Paste

Pastele este una dintre cele mai importante sarbatori ale anului, motiv pentru membrii familiei si prieteni sa se adune in jurul mesei de sarbatoare. Iar daca printre preferintele mesenilor se afla mai ales bucatele traditionale de Pasti, atunci vei putea gasi potrivit urmatorul meniu.

Ce poti gati in 45 de minute

Iti vin musafirii peste o ora si nu stii ce sa gatesti? Iti astepti familia sa se intoarca acasa si nu stii ce ai putea incropi ca sa le potolesti foamea? Poti alege cateva mancaruri care se gatesc in maxim 45 de minute. Iata cateva idei de astfel de meniuri.

Cele mai noi despre aperitive

Oua umplute cu crab – un apritiv rafinat pentru masa de Paste

Vrei sa prepari retete rafinate pentru masa de Pasti? Incearca ouale umplute cu crab. Ouale vor avea un gust divin, ce ii va cuceri instant pana si pe cei mai mofturosi oaspeti.

Cum sa prepari cei mai buni covrigi la tine acasa

Te-ai gandit vreodata sa prepari acasa covrigii si sa nu ii mai cumperi? Ei bine, nu renunta la idee, deoarece este mai simplu decat ti-ai putea imagina. Nu ai nevoie de multe ingrediente si nu ai cum sa dai gres cu aceasta reteta.

Urzici cu maioneza, un aperitiv de senzatie

Urzicile cu maioneza se prepara rapid si sunt foarte gustoase. Sunt ideale de servit cand ai musafiri. In plus, daca folosesti maioneza din cartofi, poti obtine un preparat de pos, senzational!