Poze arpad paszkany

Iata cele mai relevante poze despre arpad paszkany de pe acasa.ro

Cele mai citite despre arpad paszkany

Hamlet, in premiera, la Metropolis!

La inceput de an, Teatrul Metropolis va invita la un spectacol de top: Hamlet, intr-o montare de exceptie semnata de Laszlo Bocsardi.

Noaptea Institutelor Culturale 2009

Noaptea Institutelor Culturale ajunge in 2009, pe 26 iunie, la cea de a treia editie si numara mai multi co-organizatori, mai multe evenimente si cateva surprize formidabile.

Catalin Maruta si Andra au chemat ursitoare la botezul fiului lor

Catalin Maruta si Andra au decis sa cheme cateva "ursitoare" la botezul fiului lor David Alexandru. Ceremonia religioasa a avut loc la Biserica "Mihai Bravu" din Capitala.

Cele mai noi despre arpad paszkany

Scandal la Vocea Romaniei: Duel cu final asteptat?

Ultima editie a showlui „Vocea Romaniei” inainte de emisiunile live a adus noi semne de intrebare privind obiectivitatea juratilor. In plus, chiar si juratii intre ei s-au criticat pentru felul in care au ales melodiile concurentilor sau modul de apreciere a performantelor lor.

Manifestatii in Europa si SUA pentru autonomia Tinutului Secuiesc

Proteste pentru autonomia Tinutului Secuiesc au avut loc, duminica, in Ungaria si in orase importante din Europa, precum Londra, Viena, Helsinki, Haga, Munchen Stockholm si Zurich, dar si in America, in apropiere de Casa Alba, la New York, Cleveland, Los Angeles, Toronto si Ottawa.

Andra, stilistul personal al mamei sale

Din ce in ce mai apreciata pentru tinutele vestimentare pe care le alege, Andra isi testeaza cunostintele in domeniu alaturi de mama sa, pe care o insoteste la cumparaturi. Atunci cand nu este la concerte si evenimente, artista isi invita mama la o plimbare prin magazine si o ajuta sa isi aleaga cele mai potrivite tinute.