Poze blog

Iata cele mai relevante poze despre blog de pe acasa.ro

Cele mai citite despre blog

Nu ai voie pe messenger?

Prietenii tăi au înlocuit telefonul cu mesageria instant Yahoo Messenger, MSN, Gaim sau altele de acelaşi gen şi “chatuiesc” zi de vară pană-n seară. Din păcate, tu

Cum sa o ceri in casatorie?

Cererea in casatorie reprezinta unul dintre cele mai speciale momente din viata unei femei si, cu siguranta, emotionant pentru ambii parteneri. Depinde doar de tine sa faci din cererea in casatorie un moment magic. Noi iti propunem cateva idei care iti pot servi drept sursa de inspiratie.

Cadoul potrivit de 1 si 8 Martie

Intre 1 Martie si de Ziua Femeii, barbatii daruiesc femeilor flori, le spun cuvinte romantice si le fac cadouri pentru a le arata dragostea.

Cele mai noi despre blog

Design interior pentru casa de vis? OK, sa vedem cum ajungem sa indeplinim acest vis!

Cand vorbim de design interior, ne-am obisnuit sa ne facem vise … sa fie ca in pozele cele mai aratoase din Facebook sau Instagram, sa fie spatioasa ca un salon de nunti, sa avem un cost de intretinere cat pentru casuta lui Jerry, prietenul motanului Tom … si tot asa.

Invitatie pentru antreprenori: pe 21 martie are loc Gomag SUMMIT & eCommerce Fest, la Bucuresti

Cel mai mare eveniment fizic Gomag din acest an are loc pe 21 martie, la Nord Events Center, Bucuresti.

Economiseste bani cu panouri fotovoltaice: analiza rentabilitatii pe termen lung

In era preocuparilor tot mai mari privind schimbarile climatice si costurile in crestere ale energiei, panourile fotovoltaice devin o optiune atragatoare pentru economisirea si producerea eficienta de energie. Descopera in acest articol beneficiile financiare pe termen lung ale investitiei in panouri solare, costurile initiale, economiile generate si perioada de recuperare a investitiei! Parcurge randurile de mai jos si afla de ce aceasta decizie inteligenta poate sa-ti reduca facturile de energie, contribuind in acelasi timp la un mediu mai sustenabil!