Cele mai citite despre boxe

Zodia lui iti arata cum sa-l cuceresti

Daca vrei sa-i afli punctul sensibil si sa-l cuceresti, trebuie doar sa-i cunosti zodia si sa-ti pregasesti "arsenalul". Fiecare nativ al zodiacului are o imagine despre femeia ideala, potrivita personalitatii lui.

Cadoul potrivit de 1 si 8 Martie

Intre 1 Martie si de Ziua Femeii, barbatii daruiesc femeilor flori, le spun cuvinte romantice si le fac cadouri pentru a le arata dragostea.

Cum stii daca ai timpanul perforat

Timpanul este membrana care separa conductul auditiv extern de urechea medie.

Cele mai noi despre boxe

Moda selfie, veche de peste 100 de ani! Iata primele poze

Moda pozelor selfie este departe de a fi noua! Primele imagini de acest tip dateaza din secolul al 19-lea si apartin unor artisti, pionieri ai fotografiilor portret.

Catalin Cazacu, multiplu campion la SuperBike: Nu-i de ajuns sa mergi la sala, trebuie sa te implici 100%

Primesc foarte des intrebari despre antrenamentul meu, despre cum ma pregatesc in saptamanile de dinaintea competitiilor, dar mai ales despre cum ma mentin in forma in restul anului. Intotdeauna am crezut ca este mai usor sa-ti pastrezi tonusul decat sa "derapezi" si sa te chinui sa-ti reintri in forma inainte de sezon. Desigur, cu toate tentatiile si cu ritmul de viata nebun al marilor orase, nu-i intotdeauna usor sa ma tin de treaba.

A fost lansata cea mai prietenoasa aplicatie TV gratuita pentru smartphone

Studio MP4 a lansat de curand cea mai prietenoasa aplicatie TV. Aceasta ofera utilizatorilor acces la 60 de posturi TV si este disponibila in mod gratuit in Google Play.