Cele mai citite despre calea lactee

Horoscop 2012

Horoscopul 2012 anunta un an complicat, cu multe provocari. Nativii celor 12 zodii sunt sfatuiti sa apeleze la ratiune si diplomatie pentru a traversa perioadele mai putin placute.

Horoscop 2010: ce-ti rezerva astrele in 2010, pe scurt

Mai sunt mai putin de 5 luni din 2009 si in curand perioada de vacanta va lua sfarsit. Daca vrei sa stii ce-ti rezerva astrele anul viitor, pana te intorci la realitatea de zi cu zi care te asteapta in toamna, arunca o privire peste predictiile anului 2010.

Cum sunt prietenii tai, in functie de zodie

Cand ne implicam intr-o relatie de prietenie, ne apropiem in general de oamenii in care ne regasim sau de oamenii care au ceva ce noua ne lipseste. In timp, ajungem sa-i cunoastem pe masura ce experimentam. Te-ai gandit insa vreodata la cum sunt prietenii tai, tinand cont de zodia lor?

Cele mai noi despre calea lactee

Pasajul de la Piata Sudului, inaugurat, dar nu e gata! Ce zice primarul Firea

Pasajul de la PIata Sudului, din zona mallului Sun Plaza, a fost inaugurat cu fast de primarul Gabriela Firea. Prin pasaj se circula din luna aprilie, insa pe un singur fir, muncitorii lucrand insa la finalizarea pasajului. Nici acum acestia nu au terminat complet lucrarile, urmand ca o noua etapa a lucrarilor sa se inchida dupa 10 septembrie.

Decizie definitiva in cazul lui Cristian Boureanu. Ce pedeapsa a primit fostul deputat

Cristian Boureanu se afla in arest preventiv de mai bine de o luna, dupa ce a agresat un politist de la Brigada Rutiera.

Haos la metrou! Calatorii nu au mai putut respira!

Azi-dimineata, magistralele 1 si 2 ale statiei de metrou Piata Unirii au fost complet blocate,din cauza noilor porti inteligente instalate de curand, dar si a faptului ca Metrorex a decis sa inceapa lucrarile la una dintre intrari.

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii