Poze camembert

Iata cele mai relevante poze despre camembert de pe acasa.ro

Cele mai citite despre camembert

Cosurile-cadou, darul perfect pentru partenerii de afaceri

In plin sezon de sarbatoare, companiile se inghesuie sa trimita felicitari si mici atentii partenerilor de afaceri.

Branzeturile ne mentin sanatatea

Aliment consistent si deosebit de important in dieta noastra zilnica, branzeturile sunt folosite pentru a asezona diverse preparate culinare sau sunt consumate ca atare.

Ce trebuie sa stii despre branza Camembert

Branza Camembert este una dintre cele mai cunoscute tipuri de branzeturi frantuzesti. Produsul provine din Normandia, din satul Camembert, in partea nord-vestica a Frantei. Aici aceasta se produce din secolul al XVIII-lea, fiind obtinuta din lapte de vaca.



Cum alegi branza Camembert
 

Cele mai noi despre camembert

Culoare, gust si varietate la evenimentele tale, cu platouri reci de gustari

Platourile reci sunt o variata confortabila si plina de savoare cu ajutorul carora se poate satisface foamea participantilor la un eveniment, fie ca vorbim despre conferinte, sedinte, workshop-uri, petreceri corporate, petreceri private, aniversari, botezuri sau nunti. Pentru livrarea in siguranta, la calitate impecabila, poti apela oricand la serviciile unei firme de catering, care iti va asigura diversitate si savoare in preparatele usor de consumat, cu un aspect apetisant si arome care impaca si cele mai exigente gusturi.

Ce fel de vin sa bei ca aperitiv? 6 produse

Vinul este o bautura versatila, care se poate consuma in contexte sociale si gastronomice diferite. Majoritatea oamenilor il consuma dupa felul principal, dar se poate bea si ca aperitiv sau desert. La inceputul mesei, vinul pregateste papilele pentru receptarea gusturilor si creste pofta de mancare.

Afla care sunt cele mai iubite 7 tipuri de branzeturi italiene

Cu totii am auzit de mozzarella si parmesan si cu siguranta stii ca Italia este renumita pentru varietatea de branzeturi italiene pe care le produce dar si pentru gustul lor unic.