Cele mai citite despre cancer

Alunitele, inofensive sau periculoase?

Alunitele nou-aparute sau cele a caror forma s-a modificat in timp pot prezenta un semn al melanomului – cel mai periculos tip de cancer de piele. Alunitele periculoase – care prezinta semnele uno

Arsurile la stomac, o durere ascunsa

Arsurile la stomac sunt adesea descrise ca o „durere vie” care se situeaza sub stern sau popular zis in capul pieptului.

Ghimbirul este o plantă benefică pentru tot organismul

Recunoscut de asiatici încă din secolul I ca o plantă medicinală cu efecte rapide asupra problemelor reumatice şi digestive, ghimbirul este studiat acum

Cele mai noi despre cancer

4 vedete care duc o lupta pe viata si pe moarte. Marturii sfasietoare

I-a cunoscut o lume intreaga, dar bolile cumplite de care au ajuns sa sufere i-au aruncat in uitare. Artisti, compozitori, designeri renumiti pe vremuri sufera in tacere si duc zi de zi o batalie surda cu moartea. Marturiile lor despre suferinta indurata sunt cutremuratoare.

Expertul Acasa.ro, dr Nicu Cimpoesu, medic specialist oncolog: Factori moderni care te predispun la cancer de pancreas

Pancreasul este o glanda de aproximativ 15 centimetri lungime, localizata in partea superioara a abdomenului, in spatele stomacului. Are dubla functie secretorie exocrina si endocrina, ce ajuta la digestia alimentelor si reglarea nivelului de zahar din sange.

Ambalajele alimentelor, otrava pentru organism? De ce sa renunti vara sa bei apa din sticle din plastic!

Cu totii folosim cutii, folii alimentare sau de aluminiu, recipiente din plastic pentru depozitarea alimentelor. Putini sunt insa cei care stiu ca ambalajele, pe cat sunt de utile, pe atat de nocive se pot dovedi pe termen lung. Substantele toxice care intra in compozitia ambalajelor pot fi transferate in mancare, iar urmarile nu sunt deloc de neglijat: cancer, malformatii genitale si dereglari hormonale, conform concluziilor Food Packaging Forum, scrie Dailymail.