Cele mai citite despre cardamom

Vinuri si metode de preparare pentru vin fiert

Pentru a face fata frigului naprasnic de afara dar si pentru a va binedispune, nu ezitati sa apelati la vinul fiert.

Unde iesim de Martisor

Nu ti-ai facut un program pentru inceputul lui martie si nu stii unde sa o scoti pe iubita ta? Iata cateva recomandari de restaurante si

Cum sa faci cea mai buna budinca de orez

Daca ai putin orez prin casa, il poti folosi intr-o budinca delicioasa. Calda si cremoasa, budinca de orez este o placere pentru oricine o consuma. Insa pentru a face cea mai buna budinca de orez, trebuie sa tii cont de cateva aspecte.



1 Foloseste orez de buna calitate
 

Pentru o

Cele mai noi despre cardamom

Expertul Acasa.ro, Camelia Papp, designer de interior: Secretele indiene pentru amenajarea armonioasa a casei

India a fascinat intotdeauna occidentalii datorita unor principii religioase si culturale multiple si aparte. Asa cum chinezii au sistemul de principii Feng Shui de amenajare armonioasa a casei, Indienii au Vastu Vidya. Vastu inseamna locuinta, iar Vidya - stiinta , astfel ca Vastu Vidya inseamna stiinta construirii armonioase a locuintelor. Aceasta isi are originile in Vede, scripturile sacre ale Indiei.

Banane cu patrunjel sau pepene cu cimbru? 7 condimente neobisnuite folosite in asezonarea fructelor

Obisnuiesti sa folosesti doar scortisoara, vanilie sau nucsoara in aromatizarea fructelor pe care le pui in placinte sau la prajituri? Nu ezita sa presari nici cimbru, rozmarin, boia sau piper peste multe dintre fructele pe care le savurezi zilnic. Descopera cateva condimente mai putin obisnuite care scot fructele din anonimat si le ofera un gust desavarsit, dar autentic.

Expertul Acasa.ro, Bogdan Stanciu: O zi la portile Levantului, in Kusadasi

Un print din Levant, indragind vanatoarea, si-ar putea vedea universul dat peste cap, daca ar ajunge pe plajele de generic TV ale parcului national de langa Kusadasi, Turcia. Aici, intre apele de azur si cerul de lapis-lazuli, mistretii coboara din padurile Anatoliei pana langa cearsafurile turistilor. Dar, nu va temeti, salbaticiunile nu sunt setoase de sange, ci ravnesc doar la niscaiva mancare primita pe degeaba de la bipezii intinsi la soare.