Cele mai citite despre carnati

Ce poti gati in 45 de minute

Iti vin musafirii peste o ora si nu stii ce sa gatesti? Iti astepti familia sa se intoarca acasa si nu stii ce ai putea incropi ca sa le potolesti foamea? Poti alege cateva mancaruri care se gatesc in maxim 45 de minute. Iata cateva idei de astfel de meniuri.

Cum sa folosesti rozmarinul in bucatarie

Ierburile aromatice dau un plus de gust si de savoare mancarurilor pe care le pregatesti. Printre aceste ierburi se afla si rozmarinul, care se deosebeste de alte ierburi si prin forma frunzelor...

Cum sa folosesti coriandrul in bucatarie

Coriandrul este inca una dintre ierburile aromatice foarte folosite in bucatarie. Daca pana acum l-ai adaugat in diverse mancaruri, insa nu stiai cum altfel l-ai mai putea folos ini gospodarie, noi te ajutam cu cateva sfaturi.

Cele mai noi despre carnati

Traditii de Revelion in jurul lumii, care aduc noroc

Fiecare tara asteapta Noul An in felul sau! Asa cum de pe mesele romanilor nu lipseste pestele, pe care il consumam pentru a trece peste greutatile anului care vine precum pestele prin apa, strainii mananca struguri, painici speciale sau varza murata. Iata ce simboluri au!



Idei de aperitive perfecte pentru petrecerea de Revelion

Planuiesti o petrecere de Revelion la tine acasa? Daca ai multi invitati cel mai bine este sa pregatesti un bufet suedez. In acest fel veti avea si suficient spatiu pentru a dansa in voie. Iata pentru ce aperitive poti opta pentru petrecerea de Anul Nou, pe langa traditionalele platouri cu branzeturi si mezeluri.

Sarbatori linistite, fara probleme digestive! Remedii in caz de indigestie

Crampe abdominale, constipatie, senzatie de greata, dureri de cap... Aceste sunt cele mai frecvente semne ale indigestiei de sarbatori, perioada in care mancam din belsug sarmale, carnati, caltabosi, piftie de porc, “udate” cu alcool. Abuzurile sunt cu atat mai periculoase,cu cat urmeaza perioadei de post.