Cele mai citite despre carnati

Ce poti gati in 45 de minute

Iti vin musafirii peste o ora si nu stii ce sa gatesti? Iti astepti familia sa se intoarca acasa si nu stii ce ai putea incropi ca sa le potolesti foamea? Poti alege cateva mancaruri care se gatesc in maxim 45 de minute. Iata cateva idei de astfel de meniuri.

Cum sa folosesti rozmarinul in bucatarie

Ierburile aromatice dau un plus de gust si de savoare mancarurilor pe care le pregatesti. Printre aceste ierburi se afla si rozmarinul, care se deosebeste de alte ierburi si prin forma frunzelor...

Cum sa folosesti coriandrul in bucatarie

Coriandrul este inca una dintre ierburile aromatice foarte folosite in bucatarie. Daca pana acum l-ai adaugat in diverse mancaruri, insa nu stiai cum altfel l-ai mai putea folos ini gospodarie, noi te ajutam cu cateva sfaturi.

Cele mai noi despre carnati

Expertul Acasa.ro, sociolog Elena Carstea: Cum sa-mi protejez animalul in perioada Sarbatorilor

Noi, romanii, cand trebuie sa sarbatorim ceva, sarbatorim, nu ne jucam. Avem traditii care mai de care, specifice regiunii din care venim fiecare, de la decorarea locuintei pana la alimentele pe care le preparam si suntem mandri tare pentru ca acestea reprezinta manifestarea originii noastre. In toate casele de romani, Craciunul si Anul Nou inseamna si sacrificarea si prepararea porcului cu toba, carnati, sangerete, sunculita si multe alte bunatati. De asemenea casele romanilor au brazi de Craciun si lumini in ferestre care sa lumineze anul care vine.

A lasat politica pentru gastronomie. Rezultatul: o afacere de suflet

Si-a dorit dintotdeauna sa aiba propria afacere. La 26 ani, in urma cu 2 ani, si-a vazut visul cu ochii. Ba mai mult, a imbinat perfect ideea de business cu una dintre marile sale pasiuni: bucataria romaneasca. A renuntat la jobul sau de consilier, pentru a se putea implica 100% in afacerea familiei, Restaurantul La 3 Magari. Andreea Szasz ne-a oferit un interviu in exclusivitate in care dezvaluie “retetele” la care apeleaza pentru a avea mereu clienti, vorbeste despre obiceiurile alimentare ale romanilor, cat costa meniul de Craciun si de Revelion...

Gateste cu Buddy Valastro! Reteta simpla care scoate pieptul de pui din anonimat

Din cand in cand, Buddy Valastro, supranumit si Regele cofetarilor, lasa deoparte torturile si prajiturile si isi testeaza abilitatile de chef si in preparatele sarate ale diverselor bucatarii ale lumii. Astazi, bucatarul sicilian ne deschide apetitul pentru picanterii... la propriu. Nu o sa crezi niciodata ca banalul pui poate fi atat de gustos pana nu incerci pieptul umplut cu carnati picanti si mozarella al lui Valastro!