Poze centralele termice Viessmann

Iata cele mai relevante poze despre centralele termice Viessmann de pe acasa.ro

Cele mai citite despre centralele termice Viessmann

10 lucruri pe care trebuie sa le stii despre trandafirul japonez

Trandafirul japonez este o planta de apartament foarte apreciata pentru frumusetea si abundenta florilor sale. Unele specii incep sa infloreasca din luna octombrie si au flori pana in aprilie-mai, dupa care intra intr-o perioada de repaus. Iata 10 lucruri interesante despre trandafirul japonez:1 Tra

Sfaturi simple pentru a mananca sanatos si ieftin

Este posibil sa cumpar alimente mai ieftine si de calitate? Aceasta este o intrebare la care se gandesc foarte multe persoane in contextul crizei economice.

Incalzirea in pardoseala cu agent termic

Sistemul de incalzire prin pardoseala reprezinta o eficientizare a sistemului clasic de incalzire.

Cele mai noi despre centralele termice Viessmann

Fundatie fara beton, gata intr-o zi si complet refolosibila - suruburi de fundatie

Intreaga lume e in miscare. Bineinteles ca stiam asta inca de la faimosul "Eppur si muove" dar totusi parca ritmul accelerat al ultimilor ani l-ar face pana si pe Galileo Galilei sa-si abata atentia de la rotatia Pamantului la haosul care are loc pe acesta.

Cum alegem corect perdelele si draperiile in functie de designul interior al casei

Draperiile si perdelele adauga stil si intimitate oricarei incaperi, controleaza lumina si temperatura si fiecare are propriile caracteristici unice. Ambele sunt disponibile in sute de modele, culori si materiale pentru a se potrivi nevoilor, stilului si desigur bugetului. Alegerea corecta a acestora depinde de multi factori, de la materiale, culoare, pana la cantitatea de filtrare a luminii si chiar nivelul de izolatie.

Tu stii cum sa recunosti carnurile alterate inainte de a le cumpara? Sfaturile specialistilor

Produsele alimentare alterate pot prezenta riscuri semnificative pentru sanatate, iar printre acestea, carnea alterata ocupa un loc important. In cadrul emisiunii iThink, Alexandru Ciric, directorul Institutului National de Cercetari Alimentare, a oferit detalii esentiale despre cum putem identifica carnea alterata si care sunt riscurile asociate consumului acesteia.