Poze coafuri impletituri vedete

Iata cele mai relevante poze despre coafuri impletituri vedete de pe acasa.ro

Cele mai citite despre coafuri impletituri vedete

Mihaela Radulescu, despre inceputurile vietii sexuale

Vedeta care peste doua zile implineste 38 de ani uimeste din nou prin sinceritatea debordanta. Intr-un interviu acordat revistei Tango, Mihaela Radulescu marturiseste ca la 17 ani renunta la

3 impletituri pentru un par superb

Parul impletit poate fi in acelasi timp foarte sexy sau iti poate oferi o alura inocenta si copilaroasa. Parul impletit poate fi aranjat in nenumarate feluri si mulat atat pentru o zi la birou, cat si pentru o coafura mai sofisticata, perfecta pentru o mireasa.In general coada spic se realizeaza

Cum sa te coafezi singura pentru petrecere

Sarbatorile, concediul si petrecerile se apropie iar tu trebuie sa arati spectaculos oriunde te-ai duce.

Cele mai noi despre coafuri impletituri vedete

Smiley, pretentii exagerate. Suma exorbitanta pe care o cere pentru o simpla piesa

Smiley a devenit unul dintre cei mai cautati compozitori din generatia tanara, iar odata cu randul format la usa sa i-au crescut si pretentiile. Financiare, evident!Smiley a devenit unul dintre cei mai cautati compozitori din generatia tanara, iar odata cu randul format la usa sa i-au crescut si pretentiile. Financiare, evident!

3 vedete care ne-au pacalit cu varsta lor

Arata bine si de multe ori nu le-ai da varsta pe care o au. Vedetele fac tot posibilul pentru a nu-si marturisi numarul real de ani. Doar ca, din cand in cand, informatiile ies la iveala, ceea ce cu siguranta nu e pe placul lor.

Incredibil! Cum a ajuns sa arate Catinca Roman

Catinca Roman a fost pana nu demult una dintre vedetele care s-au remarcat printr-un stil vestimentar clasic, considerat de unii a fi chiar batranicios. Creatoarea de moda cu state vechi in domeniu a surprins recent opinia publica prin transformarea neasteptata de imagine pe care a adoptat-o de curand.