Cele mai citite despre cozonac

Pasca cu branza si stafide

Alaturi de cozonac, ouale rosii si drobul de mile, pasca cu branza este un preparat care nu trebuie sa lipseasca de pe masa romanilor in preajma sarbatorilor pascale. Spre deosebire de alte preparate, pasca necesita ceva mai multa atentie, un plus de...

Meniu traditional pentru masa de Paste

Pastele este una dintre cele mai importante sarbatori ale anului, motiv pentru membrii familiei si prieteni sa se adune in jurul mesei de sarbatoare. Iar daca printre preferintele mesenilor se afla mai ales bucatele traditionale de Pasti, atunci vei putea gasi potrivit urmatorul meniu.

Cozonac cu rahat

Cozonacul cu rahat este unul dintre preparatele culinare cu care romanii isi omenesc oaspetii, de obicei in preajma marilor sarbatori religioase (Craciun, Paste). Cozonacul cu rahat este un produs usor de preparat, care nu necesita prea multe ingrediente.

Cele mai noi despre cozonac

Cele mai ciudate arome de inghetata! Ai curaj sa le incerci?

Cand te gandesti la inghetata iti vin in minte cele mai gustoase sortimente cu vanilie, ciocolata sau fructe. Stiai inca ca de-a lungul timpului, inghetata a devenit mai mult decat un desert ravnit in zilele caniculare de vara? Iata cinci sortimente bizare de inghetata, care iti vor schimba parerea despre acest desert.

TEST Te iubeste soacra? Afla adevarul!

Peste jumatate dintre femei, 60%, si doar un sfert dintre barbati au o relatie tensionata relatia cu soacra. Situatia este oarecum de inteles, in conditiile in care mama de baiat este mult mai posesiva! Raspunde sincer la intrebarile de mai jos si descopera ce fel de relatie ai cu soacra!

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Budinca din resturi de cozonac de la Paste

Mi-a ramas de la Paste o jumatate de cozonac. M-am gandit sa fac o budinca, care a iesit foarte buna. Aceasta budinca o poti face si cu paine, iar intre straturile de paine poti pune dulceata de gutui sau mere taiate cubulete.