Cele mai citite despre cozonac

Meniu traditional pentru masa de Paste

Pastele este una dintre cele mai importante sarbatori ale anului, motiv pentru membrii familiei si prieteni sa se adune in jurul mesei de sarbatoare. Iar daca printre preferintele mesenilor se afla mai ales bucatele traditionale de Pasti, atunci vei putea gasi potrivit urmatorul meniu.

Pasca cu branza si stafide

Alaturi de cozonac, ouale rosii si drobul de mile, pasca cu branza este un preparat care nu trebuie sa lipseasca de pe masa romanilor in preajma sarbatorilor pascale. Spre deosebire de alte preparate, pasca necesita ceva mai multa atentie, un plus de...

Panettone, cozonac italienesc

Panettone este un desert tipic italinesc, care isi are originile la Milano. Acest desert este preparat cu ocazia sarbatorilor crestine. Are o forma de cupola si este inalt de 10-15 centrimetri. Acest tip de cozonac contine fructe confiate, coaja de lamaie si portocala, stafide sau ciocolata.

Cele mai noi despre cozonac

Chec cu lamaie si afine, un deliciu in diminetile de vara

Checul cu lamaie si afine este ideal dimineata alaturi de o cana de cafea sau de ceai. Checul dulce-acrisor este foarte aromat si usor de preparat. Cu siguranta iti vei incanta intreaga familie cu aceasta reteta simpla.

20 de modalitati simple prin care sa inviti prosperitatea la tine in casa

Pentru a simti bucuria Craciunului in primul rând trebuie sa te ocupi de curatenia casei. Oamenii exagereaza atunci când spun ca este greu sa faci curatenia de Craciun. Daca si tu crezi asta, te inseli cu siguranta.

Masterchef Gourmet de la Tefal – asistentul perfect pentru masa de Paste

Pastele este cea mai importanta sarbatoare a primaverii pe care o asteptam cu speranta si bucurie. Este perioada in care preparatele traditionale, transmise din generatie in generatie, ii aduna pe toti cei dragi in jurul mesei.

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii