Cele mai citite despre cozonac

Pasca cu branza si stafide

Alaturi de cozonac, ouale rosii si drobul de mile, pasca cu branza este un preparat care nu trebuie sa lipseasca de pe masa romanilor in preajma sarbatorilor pascale. Spre deosebire de alte preparate, pasca necesita ceva mai multa atentie, un plus de...

Meniu traditional pentru masa de Paste

Pastele este una dintre cele mai importante sarbatori ale anului, motiv pentru membrii familiei si prieteni sa se adune in jurul mesei de sarbatoare. Iar daca printre preferintele mesenilor se afla mai ales bucatele traditionale de Pasti, atunci vei putea gasi potrivit urmatorul meniu.

Cozonac cu rahat

Cozonacul cu rahat este unul dintre preparatele culinare cu care romanii isi omenesc oaspetii, de obicei in preajma marilor sarbatori religioase (Craciun, Paste). Cozonacul cu rahat este un produs usor de preparat, care nu necesita prea multe ingrediente.

Cele mai noi despre cozonac

Tort din cozonacul ramas de la Craciun

Mai ai cozonac de la Craciun? Daca nu-ti mai face cu ochiul, nu-l arunca! Chiar daca nu mai este la fel de pufos, cozonacul poate fi transformat cu usurinta intr-un tort delicios!


Special pentru Craciun: prajitura delicioasa cu mere aromate

Te-ai straduit de mai multe ori sa faci un cozonac bun, iar rezultatul nu prea semana cu ceea ce stiai de la mama sau bunica? Ei bine, inseamna ca e timpul sa incerci altceva, mult mai simplu. Cum ar fi o prajitura cu mere si miere.

Chec cu dovleac si arome de iarna, pentru gustari delicioase

Checul cu dovleac este un desert de exceptie in zilele racoroase de iarna. Aromele specifice perioadei te vor face sa visezi cu ochii deschisi la sarbatorile care se apropie cu pasi repezi.