Cele mai citite despre cozonac

Meniu traditional pentru masa de Paste

Pastele este una dintre cele mai importante sarbatori ale anului, motiv pentru membrii familiei si prieteni sa se adune in jurul mesei de sarbatoare. Iar daca printre preferintele mesenilor se afla mai ales bucatele traditionale de Pasti, atunci vei putea gasi potrivit urmatorul meniu.

Pasca cu branza si stafide

Alaturi de cozonac, ouale rosii si drobul de mile, pasca cu branza este un preparat care nu trebuie sa lipseasca de pe masa romanilor in preajma sarbatorilor pascale. Spre deosebire de alte preparate, pasca necesita ceva mai multa atentie, un plus de...

Panettone, cozonac italienesc

Panettone este un desert tipic italinesc, care isi are originile la Milano. Acest desert este preparat cu ocazia sarbatorilor crestine. Are o forma de cupola si este inalt de 10-15 centrimetri. Acest tip de cozonac contine fructe confiate, coaja de lamaie si portocala, stafide sau ciocolata.

Cele mai noi despre cozonac

Cum sa vinzi o casa iarna

Iarna este un anotimp in care mai toate activitatile intra intr-o stare latenta, iar asta face din aceasta perioada din an una nu foarte populara pentru domeniul imobiliar. Vanzarea unei case nu se face de la o zi la alta, iar daca vrei sa iti scoti pe piata proprietatea, ai nevoie de o mica strategie daca vrei sa gasesti clienti intr-un timp cat mai scurt.

Transforma cozonacul ramas de la Craciun in tort pentru Revelion

Ti-a ramas cozonac de la Craciun si nu stii ce sa faci cu el? Ransforma-l in tort pentru Revelion. Cozonacul este un bun inlocuitor al traditionalului blat pentru torturi. Iata o reteta usoara, pe care o poti prepara in cateva minute.

Sfantul Stefan – traditii si superstitii in a treia zi de Craciun

Pe 27 decembrie, in a treia zi de Craciun, credinciosii il sarbatoresc pe Sfantul Stefan. Cei care vor sa aibe noroc in2018 trebuie sa respecte o serie de traditii si obiceiuri, care, se spune, ca le vor adduce fericire si sanatate.

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii