Cele mai citite despre cozonac

Pasca cu branza si stafide

Alaturi de cozonac, ouale rosii si drobul de mile, pasca cu branza este un preparat care nu trebuie sa lipseasca de pe masa romanilor in preajma sarbatorilor pascale. Spre deosebire de alte preparate, pasca necesita ceva mai multa atentie, un plus de...

Meniu traditional pentru masa de Paste

Pastele este una dintre cele mai importante sarbatori ale anului, motiv pentru membrii familiei si prieteni sa se adune in jurul mesei de sarbatoare. Iar daca printre preferintele mesenilor se afla mai ales bucatele traditionale de Pasti, atunci vei putea gasi potrivit urmatorul meniu.

Cozonac cu rahat

Cozonacul cu rahat este unul dintre preparatele culinare cu care romanii isi omenesc oaspetii, de obicei in preajma marilor sarbatori religioase (Craciun, Paste). Cozonacul cu rahat este un produs usor de preparat, care nu necesita prea multe ingrediente.

Cele mai noi despre cozonac

Paine de casa pufoasa, ideala pentru sandvisuri

Cea mai gustoasa paine cu putinta este, cu siguranta, cea preparata in casa. Iata o reteta de paine pufoasa, foarte buna pentru sandvisurile pe care le iei cu tine la serviciu:

Iata cele mai frumoase mesaje de Paste! Inspira-te!

Daca vrei sa trimiti un mesaj de Paste celor dragi, dar ai ramas in pana de idei, iata cateva formule care sa te inspire! Ai de ales intre cele sobre sau cele amuzante.

Expertul Acasa.ro, Cristian Verzea: Coaste de miel in sos de rosii

Pentru masa de Paste aveti neaparat nevoie de un preparat delicios din carne de miel. De aceea va propunem sa gatiti coaste de miel in sos de rosii, un deliciu culinar cu sos rosu si verdeata.