Cele mai citite despre cozonac

Pasca cu branza si stafide

Alaturi de cozonac, ouale rosii si drobul de mile, pasca cu branza este un preparat care nu trebuie sa lipseasca de pe masa romanilor in preajma sarbatorilor pascale. Spre deosebire de alte preparate, pasca necesita ceva mai multa atentie, un plus de...

Meniu traditional pentru masa de Paste

Pastele este una dintre cele mai importante sarbatori ale anului, motiv pentru membrii familiei si prieteni sa se adune in jurul mesei de sarbatoare. Iar daca printre preferintele mesenilor se afla mai ales bucatele traditionale de Pasti, atunci vei putea gasi potrivit urmatorul meniu.

Cozonac cu rahat

Cozonacul cu rahat este unul dintre preparatele culinare cu care romanii isi omenesc oaspetii, de obicei in preajma marilor sarbatori religioase (Craciun, Paste). Cozonacul cu rahat este un produs usor de preparat, care nu necesita prea multe ingrediente.

Cele mai noi despre cozonac

Sambata Mare: De ce nu este bine sa dormi in aceasta noapte!

Sambata Mare este ultima zi in care credinciosii mai fac pregatiri pentru Paste. In aceasta zi, gospodinele pregatesc mancarea pentru masa de Paste si fac ultimele retusuri prin casa. Iar in sambata dinaintea Invierii, oamenii isi pregatesc hainele pentru ziua de sarbatoare.

Expertul Acasa.ro, dr. Ruxandra Constantina: Remedii care te scapa de neplacerile meselor bogate de Paste

Traditia mesei de Paste spune sa avem de toate pe masa, adica multa proteina animala (carne de miel, oua, drob), grasimi (sosuri, maioneze, rantasuri), glucide (cozonac, tort).

Cat costa masa de Paste anul acesta

Anul acesta, masa de Paste costa mai putin decat in 2015! Dar chiar si in aceste conditii, comerciantii se tem ca risca sa ramana cu produsele nevandute.