Cele mai citite despre cozonac

Pasca cu branza si stafide

Alaturi de cozonac, ouale rosii si drobul de mile, pasca cu branza este un preparat care nu trebuie sa lipseasca de pe masa romanilor in preajma sarbatorilor pascale. Spre deosebire de alte preparate, pasca necesita ceva mai multa atentie, un plus de...

Meniu traditional pentru masa de Paste

Pastele este una dintre cele mai importante sarbatori ale anului, motiv pentru membrii familiei si prieteni sa se adune in jurul mesei de sarbatoare. Iar daca printre preferintele mesenilor se afla mai ales bucatele traditionale de Pasti, atunci vei putea gasi potrivit urmatorul meniu.

Cozonac cu rahat

Cozonacul cu rahat este unul dintre preparatele culinare cu care romanii isi omenesc oaspetii, de obicei in preajma marilor sarbatori religioase (Craciun, Paste). Cozonacul cu rahat este un produs usor de preparat, care nu necesita prea multe ingrediente.

Cele mai noi despre cozonac

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Chec pufos cu ness

Sunt foarte multe retete de checuri, dar mie imi place aceasta reteta pentru ca iese foarte pufos. Il poti face cu cacao, ciocolata, lamaieā€¦, dar eu de aceasta data l-am facut cu ness. Sper sa va placa, eu sunt foarte mandra de el.

Petrece vacanta de Paste in stil romanesc! Iata ce destinatii sunt la mare cautare

Ti-e dor de mirosul ierbii proaspat taiate, de cantatul cocosului, de casa bunicii ori de plimbari lungi in natura? Atunci o vacanta la tara, departe de aglomeratia oraselor este perfect pentru tine. Iar cum sarbatorile Pascale se apropie, te poti refugia in locuri de basm, parca uitate de lume.

Cum pastrezi coaja de portocala pentru prajituri

Un chec, un cozonac sau o prajitura n-ar fi la fel fara un strop de coaja de portocala. Si cum nu intotdeauna ai la indemana o portocala pe care sa o razi, e bine sa pastrezi coaja bine. Cum? Iata in continuare doua solutii simple!