Cele mai citite despre cozonac

Meniu traditional pentru masa de Paste

Pastele este una dintre cele mai importante sarbatori ale anului, motiv pentru membrii familiei si prieteni sa se adune in jurul mesei de sarbatoare. Iar daca printre preferintele mesenilor se afla mai ales bucatele traditionale de Pasti, atunci vei putea gasi potrivit urmatorul meniu.

Pasca cu branza si stafide

Alaturi de cozonac, ouale rosii si drobul de mile, pasca cu branza este un preparat care nu trebuie sa lipseasca de pe masa romanilor in preajma sarbatorilor pascale. Spre deosebire de alte preparate, pasca necesita ceva mai multa atentie, un plus de...

Panettone, cozonac italienesc

Panettone este un desert tipic italinesc, care isi are originile la Milano. Acest desert este preparat cu ocazia sarbatorilor crestine. Are o forma de cupola si este inalt de 10-15 centrimetri. Acest tip de cozonac contine fructe confiate, coaja de lamaie si portocala, stafide sau ciocolata.

Cele mai noi despre cozonac

Transforma cozonacul de Craciun intr-un tort delicios!

Mai ai cozonac de la Craciun? Daca nu-ti mai face cu ochiul, nu-l arunca! Chiar daca nu mai este la fel de pufos, cozonacul poate fi transformat cu usurinta intr-un tort delicios!

Ce sa faci in a treia zi de Craciun, de Sfantul Stefan, ca sa ai spor in casa

In fiecare an, in cea de-a treia zi de Craciun, romanii il sarbatoresc pe Sfantul Stefan – unul dintre apostolii lui Iisus si primul martir crestin condamnat la moarte de autoritatile iudaice din Ierusalim si intaiul martir al Bisericii. El este considerat protectorul bolnavilor si al nedreptatitilor.

Cozonac aromat cu migdale si scortisoara, un deliciu de Craciun

Vrei sa prepari o reteta de cozonac deosebita in acest an? Incearca o reteta de cozonac cu migdale si scortisoara. Este ideal pentru masa de Craciun.

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii