Poze deserturi romanesti

Iata cele mai relevante poze despre deserturi romanesti de pe acasa.ro

Cele mai citite despre deserturi romanesti

Cum sa faci martipan

Martipanul este un ingredient pentru deserturi folosit de secole in bucatariile diverselor popoare. Cel mai adesea, martipanul este utilizat pentru a decora prajiturile prin crearea unor figurine. De asemenea, este folosit in cazul retetelor cu fondant, pentru protejarea acestuia de umezeala sau

Reteta pentru cea mai buna salata de fructe

Atunci cand ti-e pofta de ceva dulce, sanatos si delicios incearca o salata de fructe. Daca nu ai incercat insa sa pregatesti asa ceva acasa, ar fi bine sa stii ca este una dintre cele mai simple deserturi pe care le poti pregati acasa. Daca vrei sa pregatesti cea mai gustoasa salata de fructe...

Top 10 locuri de vizitat in Bucuresti

Bucurestiul poate fi un oras frumos si atractiv daca stii sa ii observi adevaratele sale comori. Ignora aglomeratia si mizeria si vei descoperi un oras cosmopolit, cu numeroase muzee, cladiri frumoase, magazine luxoase si parcuri pline de verdeata.  

Cele mai noi despre deserturi romanesti

Cum sa prepari cea mai buna budinca de gris fara zahar

Ti-e pofta de ceva dulce, dar nu vrei sa petreci prea mult timp in bucatarie? Vezi mai jos cum sa pregatesti o budinca de gris fara zahar.

Delicii reci: cum prepari inghetata acasa

A venit vara, caldura mare! Si cum e mai bine sa ne racorim decat cu o inghetata pe bat ori la cornet? Iar daca vara e despre inghetata, ce ar fi sa incerci sa o prepari la tine acasa, impreuna cu cei mici? Iar dupa consum, sa folositi betele de la inghetata pentru a crea rame foto? In felul ii inveti pe cei mici ca reciclarea poate fi distractiva. Nu-i asa ca suna amuzant?

Studiu! Un elev din doi este victima bullyingului. 4 elevi din 5 sunt martori la un astfel de eveniment

Un procent covarsitor de elevi - 81% - afirma ca au fost martori ai situatiilor de bullying in scoala unde invata, in vreme ce mai mult de un sfert - 28% - dintre respondenti afirma ca, in unitatea de invatamant pe care o frecventeaza, au asistat cu frecventa ridicata (des si foarte des) la astfel de situatii, arata datele celei mai recente anchete derulate de Salvati Copiii Romania (2022). Procentele sunt mai mari decat cele indicate de studiul Salvati Copiii din anul 2016, cand 73% dintre elevi au spus ca asistasera la astfel de situatii in scoala, iar frecventele ridicate fusesera indicate de 22,7% dintre respondenti. In acest context, Salvati Copiii Romania a extins programul de prevenire a actiunilor de bullying in gradinite si scoli, considerand ca intreaga comunitate poate sustine scolile, pentru a facilita functionarea grupurilor de actiune antibullying.