Cele mai citite despre dovleac

Cum sa faci cei mai buni dovlecei pane

In timpul verii, atunci cand afara temperaturile depasesc 30 de grade, nu-ti doresti decat sa mananci ceva racoritor si care sa nu te solicite prea mult in ce priveste gatitul. O idee este sa pregatesti dovlecei pane. Sunt deliciosi si foarte usor de preparat...

Placinta cu dovleac

Dovleacul se afla in plin sezon si peste tot in casele oamenilor miroase a placinta.

Ce poti gati in 45 de minute

Iti vin musafirii peste o ora si nu stii ce sa gatesti? Iti astepti familia sa se intoarca acasa si nu stii ce ai putea incropi ca sa le potolesti foamea? Poti alege cateva mancaruri care se gatesc in maxim 45 de minute. Iata cateva idei de astfel de meniuri.

Cele mai noi despre dovleac

Cultiva flori comestibile. Iata ce sa plantezi!

Un platou cu flori comestibile ti-ar putea intimida un pic invitatii la masa. Dar daca stai bine sa te gandesti, cata vreme mananci patrunjel proaspat, de ce nu ai gusta si niste flori? Ce au frunzele si nu au petalele? Iata ce fel de flori comestibile poti cultiva in gradina ta!

Expert Acasa.ro, dr Ruxandra Constantina: Cum sa ne bronzam natural si sanatos

Beneficiile expunerii corpului la razele binefacatoare ale soarelui sunt multiple, atat la nivel fizic, cat si psihic si emotional. Baile de soare cresc imunitatea, favorizeaza sinteza vitaminei D la nivelul pielii, diminueaza durerile osteo-articulare, imbunatatesc starea de spirit, amelioreaza depresia. Atentie insa! Expunerea necontrolata si neprotejata la soare transforma aceste beneficii in adevarate neplaceri. Iata cum sa le eviti!

A transformat munca parintilor sai intr-un brand rasplatit la nivel european cu o stea de aur

Felicia Tulai, din comuna clujeana Luna, a renuntat, dupa 7 ani, la slujba sa in domeniul leasingului pe care o avea in Capitala ca sa alature mici afaceri de familie cu ulei presat la rece pe care o aveau parintii sai inca de acum 16 ani. Implicarea sa a dat roade: anul acesta a primit premiul "Superior Taste Award" cu o stea din aur din partea Institutului de Calitate si Gust de la Bruxelles.