Poze elevi

Iata cele mai relevante poze despre elevi de pe acasa.ro

Cele mai citite despre elevi

Teza unica pentru elevii din clasa a VII-a si a VIII-a

Elevii claselor a a VII-a si a a VII-a au intrat zilele acestea in febra testelor nationale.

In total, 433.000 de elevi sustin, in aceste zile, tezele cu subiect unic la limba romana, limba

Lista liceelor care au locuri la seral si la fara frecventa

Tinerii care au implinit deja 18 ani, dar au absolvit doar opt clase, pot sa continue studiile la liceu sau grupuri scolare, numai la cursuri serale sau cu frecventa redusa. Astazi, 23 august,

Ce vizitam azi: Palatul Parlamentului

Candelabre imense din cristal, marmura roz, covoare si draperii de zeci de tone, secvente din filmul Amen si fantoma lui Nicolae Ceausescu acestea sunt doar cateva dintre atractiile Palatului Parlamentului, cea mai mare constructie din Europa.

Cele mai noi despre elevi

Carmen Iohannis, aparitie de senzatie la bal!

Prima Doamna a tarii nu renunta la tinutele tineresti atat de admirate si in acelasi timp criticate. O ultima aparitie care cu siguranta va naste controverse a fost prilejuita de balul de absolvire al elevilor de la liceul unde preda.

Se apropie vacanta de vara! Iata cum poti organiza timpul copilului

Vacanta de vara este aproape, iar copilul tau va avea foarte mult timp liber! Este momentul perfect pentru ca micutul tau sa aprofundeze sau de ce nu, sa invete, limba engleza.

Cum poti sa-ti iei calculator cu bani de la Guvern

Executivul a anuntat ca va continua sa sprijine financiar si in acest an elevii si studentii care vor sa isi cumpere un calculator. 200 de euro vor primi cei care solicita, dar si indeplinesc conditiile impuse in cadrul programului.