Poze epiderma

Iata cele mai relevante poze despre epiderma de pe acasa.ro

Cele mai citite despre epiderma

Mentine-te frumoasa cu ulei de argan

Uleiul de argan, cunoscut si sub numele de aurul Marocului, este un ulei extrem de pretios pentru frumusetea si sanatatea noastra. In antichitate femeile isi ingrijeau parul si pielea cu ulei de argan si, mai mult decat atat, acesta era utilizat pentru prevenirea si chiar tratarea unor boli.

Microdermabraziunea te scapa de cosuri si pori dilatati

Cauti o metoda eficienta care sa iti inlature micile imperfectiuni ale tenului: riduri, pete, pistrui, puncte negre, pori dilatati? Una dintre cele mai populare metode de ingrijire a pielii practicata in Occident si din ce in ce mai cautata la noi in tara este microdermabraziunea.

Ceaiul de galbenele: 6 beneficii pentru sanatate

Ceaiul de galbenele (Calendula officinalis) este considerat un adjuvant extraordinar in tratarea si prevenirea anumitor afectiuni, insa este consumat si din pura placere, deoarece are o aroma parfumata si delicata. Daca iti doresti sa recurgi la remedii naturiste pentru a combate bolile si a-ti imbunatati starea de sanatate, iata ce trebuie sa stii despre ceaiul de galbenele.

Cele mai noi despre epiderma

De cate tipuri sunt iritatiile pielii si cum le tratezi?

Iritatiile pielii sunt des intalnite si se manifesta, deseori, prin pete rosii si epiderma uscata. De regula, apar ca urmare a unei reactii la produse iritante precum machiaj, sapun, creme sau produse de curatenie.

Importanta hidratarii pielii: de ce sa nu neglijezi acest aspect

Cu siguranta ai auzit ca este important sa iti hidratezi pielea, dar poate vrei sa afli mai multe detalii despre acest lucru si cum poti sa o mentii hidratata intr-un mod eficient.

Afla totul despre vitamina C: la ce o folosim?

Ce este vitamina C? Vitamina C (acidul ascorbic) este un carbohidrat simplu cu greutate moleculara mica, solubil in apa in natura. Este sintetizat de toate speciile, cu exceptia primatelor de ordin superior, a cobailor si a unor specii de lilieci, pesti si pasari. In toate acestea din urma, gena care codifica enzima care catalizeaza etapa finala in biosinteza acidului ascorbic a evoluat intr-o stare nefunctionala; in consecinta, aceste specii se bazeaza pe un aport adecvat de vitamina C din dieta lor.