Poze extraterestru

Iata cele mai relevante poze despre extraterestru de pe acasa.ro

Cele mai citite despre extraterestru

De unde cumparam/ inchiriem costume pentru Halloween?

Sarbatoarea de Halloween se apropie, iar romanii, mari amatori de petreceri si obiceiuri straine, au importat-o la fel de repede ca si pe cea de Valentine’s Day.

Arta romanesca in strainatate

Pana cum cativa ani, arta romaneasca contemporana nu prea punea piciorul prin expozitii internationale de prin alte tari.

Top 10 cele mai tari filme SF (partea I)

Sunt cu siguranta cele mai vizionate filme, pentru ele fanii de toate varstele sunt in stare sa petreaca nopti intregi in fata cinematografelor doar pentru a prinde un bilet la premiera, sunt cele

Cele mai noi despre extraterestru

Nesu, doborat. Ce decizie a luat fostul fotbalist

Fostul fotbalist Mihai Nesu pare sa fie doborat de pierderile suferite in ultimii ani: posibilitatea de a merge, mama si sotia.

Sindromul mainii de extraterestru, o boala rara fara leac: "Imi ia lucruri din geanta si le arunca in strada"

Sindromul mainii de extraterestru este o afectiune de natura neurologica, provocata de traume suferite de creier, asa cum sunt atacurile cerebrale si anevrismele. Karen Byrne, o pacienta din Marea Britanie cu acest diagnostic, spune ca mana incontrolabila o face sa piarda obiecte de valoare si este convinsa ca nu poate opri in niciun fel evolutia bolii.

Ce filme de la Cannes o sa poti urmari in cinematografele romanesti

Filmele cu potential care vor rula pe ecranele salilor de cinema de la Cannes sunt deja pregatite sa faca saltul si pe marile ecrane din Romania. Vara se anunta incendiara, daca tinem cont de productiile pentru care distribuitorii au semnat deja contracte. Iar revenirea unor actori consacrati in filme de marca nu are decat sa sporeasca numarul de spectatori in salile de cinema.