Cele mai citite despre gatit ciuperci

Zodia lui iti arata cum sa-l cuceresti

Daca vrei sa-i afli punctul sensibil si sa-l cuceresti, trebuie doar sa-i cunosti zodia si sa-ti pregasesti "arsenalul". Fiecare nativ al zodiacului are o imagine despre femeia ideala, potrivita personalitatii lui.

Reteta pentru cel mai bun pilaf

Pufos, gustos si hranitor, pilaful este unul dintre cele mai usoare mancaruri pe care le poti prepara. Fie ca il vei servi ca atare, fie pe post de garnitura, pilaful este o alegere potrivita si pentru perioadele in care te afli la dieta, dar si cand ai invitati la masa.

Cum sa faci cei mai buni mici

Sa faci cei mai buni mici este o maiestrie. Desi aparent simpli de pregatit, mititeii sunt in fapt plini de secrete: amestecul de carne trebuie sa contina anumite feluri de carne, amestecate cu o anumita cantitate de condimente...

Cele mai noi despre gatit ciuperci

Care sunt consecintele excesului de umiditate in camera?

Excesul de umiditate in interiorul unei camere poate avea consecinte serioase asupra sanatatii noastre respiratorii si a calitatii vietii in general. Umiditatea excesiva poate fi rezultatul unei hidroizolatii inadecvate, a scurgerilor de apa sau a unei ventilatii ineficiente. Indiferent de cauza, consecintele acestui exces pot fi extrem de neplacute si pot afecta atat sanatatea, cat si confortul locatarilor.

Postul Pastelui 2024. Leguma pe care sa o consumi zilnic. Este extrem de benefica pentru sanatate, desi multi o ocolesc

A inceput Postul Pastelui, iar multi romani au renuntat deja la alimentele “de dulce”, inlocuindu-le cu multe legume. Exista insa o leguma care trebuie sa se regaseasca in alimentatia tuturor, deoarece are numeroase beneficii pentru sanatate.

Reteta de post: Cum sa prepari cel mai bun pilaf cu urzici, pentru a te bucura de verdeturile de primavara

Pietele sunt pline de urzici care sunt bogate in nutrienti si extrem de gustoase si savuroase. Acestea sunt unele dintre cele mai bune si mai apreciate verdeturi de primavara si pot fi gatite ca atare, pentru a obtine mancare de urzici, pot fi puse in ciorbe sau pot fi transformate intr-un pilaf de urzici extrem de gustos, sanatoa si satios.