Cele mai citite despre gradinita

Profesorul, meserie de invatat cu multa dragoste

“Sunt ce sunt astazi si datorita dascalilor pe care i-am avut” – aceasta este sintagma care ar trebui sa ne treaca prin minte atunci cand ne gandim la profesorii care ne-au ajutat sa intelegem din tainele vietii si sa deprindem cunostinte care ne vor ajuta probabil pe tot parcursu

10 sfaturi pentru a tine raceala la distanta

Raceala este o infectie a cailor nazale si a gatului foarte des intalnita de la inceputul toamnei pana la sfarsitul primaverii.

Cele mai noi despre gradinita

Cristina Vasiu, cea mai tanara concurenta de la Eurovision

Cristina Vasiliu, tanara care de curand ne incanta cu prestatiile sale in emisiunea „Tip Top Minitop” s-a calificat in finala nationala pentru Eurovision.

Cum sa te imparti intre cariera si familie, fara sa dai gres

Sa fii in acelasi timp mama, sotie si femeie de cariera este una dintre cele mai mari provocari ale unei femei. Dintr-o dorinta prea mare de a fi perfecta, poti ajunge sa dai gres atat in cariera, cati si in viata de familie. Iata ce trebuie sa faci, ca sa fii o mama ideala, o sotie perfecta si o angajata model.

3 accesorii super simpatice pe care le poti face chiar tu pentru cei mici

De multe ori hainele pentru copii sunt mai scumpe decat cele pentru adulti. Si cand te gandesti ca cei mici le poarta cel mult un sezon, atunci merita sa incerci sa le faci tu cateva piese indispensabile. Iata cateva idei utile: