Cele mai citite despre haltere

Exercitii pentru fermitatea sanilor

Daca ai incercat zeci de exercitii in speranta ca vei putea astfel sa iti maresti sanii, ar trebui sa te opresti chiar acum , pentru ca nu vei obtine niciun rezultat.

Sanii sunt grasim

Evadeaza din stresul cotidian in clubul wellness Body Art

Pilates, step, spinning, tae-bo, circuit pump si dance sunt cateva dintre activitatile care iti ridica moralul si iti mentin trupul intr-o forma fizica de invidiat.

15 minute cu Power Plate pentru silueta la care ai visat

Power Plate este o noua maniera de a avea o talie ideala, dar si de a avea un corp sanatos.

Cele mai noi despre haltere

Ce trebuie sa stii despre prima sedinta de Crossfit

O noua metoda de fitness capata din ce in ce mai multi adepti in Romania. Se numeste CrossFit si este un program de antrenament extrem de intens, care combina exercitii fizice din mai multe ramuri sportive, astfel incat cei care il practica ard grasimile, isi tonifiaza corpul si isi maresc masa musculara intr-un timp scurt.

Doi sportivi romani, prinsi dopati la Campionatul European de haltere

Halterofilii Razvan Martin si Elena Andries au fost depistati pozitiv la testul antidoping realizat in cadrul Campionatului European de haltere de la Tirana, Albania. Cele cinci medalii obtinute de sportivi la aceasta competitie le-au fost retrase de catre federatia europeana de haltere.

HIIT- antrenamentul rapid de slabire

Antrenamentul de inalta intensitate, denumit HIIT, este o forma populara de exercitii care combina doua dintre cele mai eficiente metode de ardere a grasimilor.