Poze impozitare BOR

Iata cele mai relevante poze despre impozitare BOR de pe acasa.ro

Cele mai citite despre impozitare BOR

Reteta pentru cele mai bune sarmale

Vrei sa gatesti sarmale insa ti-e teama ca ar putea sa nu-ti iasa la fel de bune ca ale mamei sau soacrei? Te-ai gandit sa incerci sa pregatesti aceasta mancare si nu stii ce ar trebui sa faci ca sa o obtii astfel incat la final cei care au mancat sa spuna...

Restaurante pescaresti in Bucuresti

Esti innebunit dupa preparatele de peste si vrei sa retraiesti experienta calatoriilor in Delta Dunarii? Ei bine, poti alege ca intr-o zi de sambata sa iei pranzul sau cina intr-unul din restaurantele cu specific pescaresc din Bucuresti. Sarmalutele cu peste, saramura pescareasca sau storceagul sun

Ciorba radauteana

Ciorba radauteana este una dintre cele mai cautate ciorbe, fiind ca o "sora mai mica" pentru ciorba de burta. Avand la baza carnea de pui, acest fel de mancare este mai putin gras decat preparatul obtinut din burta, insa aproape la fel de gustoasa.

Cele mai noi despre impozitare BOR

Mai multe zile libere pentru romani, din 2024! Cand vei sta acasa

Incepand din 2024 romanii au parte de mai multe zile libere. Asta, dupa ce presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a promulgat legea care prevede noi zile libere.

Reteta de sarmale de post. Cum le face Petrisor Tanase, secretul a fost dezvaluit

Bucatarul Petrisor Tanase si-a dezvaluit secretele culinare atunci cand vine vorba despre sarmalele de post! Gazda show-ului “Sanatatea in Bucate” a venit cu anumite trucuri inedite pentru romanii care tin post in aceasta perioada, insa vor sa se bucure, in continuare, de bucate delicioase.

Sfecla, multiple beneficii pentru sanatate. De ce sa o consumi mai des in sezonul rece. Sfaturi de la nutritionisti

Sfecla este o leguma cu multiple beneficii pentru sanatate si se gaseste din plin, in piete, in acest sezon. Este accesibila pentru orice buzunar si poate fi consumata in diverse moduri. De la a o adauga in ciorbe sau supe, si pana a o face salata sau a o coace si a o consuma ca si garnitura la diverse mese, este o leguma extrem de versatila.