Cele mai citite despre injuraturi

14 lucruri pe care sa nu le faci in Italia

Italia este o tara plina de istorie si de locuri frumoase. O calatorie in Peninsula poate fi o ocazie de bucurii si amintiri de neuitat...

Monica Columbeanu, "mintita si tradata" de Zavoranu

Conflictul dintre Oana Zavoranu si Monica Columbeanu continua. In timp ce sotia milionarului din Izvorani sustine ca a fost convinsa sa apara in emisiune fara sa i se ofere toate detaliile, Oana

Cum sa-l uiti pe fostul iubit

Despartirea poate fi foarte dificila, mai ales cand decizia a fost unilaterala si nu ti-a apartinut. Afla ce trebuie sa faci ca sa-l uiti pe fostul iubit si sa termini mai repede cu suferinta.

Cele mai noi despre injuraturi

Adolescentii pot dezvolta probleme de comportament daca parintii tipa la ei

Din cauza tipetelor si jignirilor venite din partea parintilor, copiii pot deveni depresivi si pot avea probleme de comportament, se arata intr-un studiu recent.

3 vedete care au avut o copilarie nefericita, plina de violenta

In spatele zambetului pe care il afiseaza, multe dintre vedete ascund povesti destul de triste, care le-au marcat in copilarie si le urmaresc chiar si acum. Iata cateva dintre vedetele care nu s-au putut bucura de o copilarie normala si au trecut prin momente cumplite in aceasta perioada, care ar fi trebuit sa fie una dintre cele mai fericite.

Actori care s-au ras in cap de dragul unui rol

De dragul unui rol actorii sunt dispusi sa faca aproape orice: se dezbraca, se saruta fara jena cu partenerii lor din film, arunca valuri de injuraturi. Un alt sacrificiu pe care starurile il fac este sa renunte la podoaba capilara.