Cele mai citite despre jurnalisti

Cele mai importante premii ale anului in domeniul sanatatii

Aflata la cea de-a doua editie, Gala Sanatatii 2009 si-a respectat si in acest an promisiunea de a recompensa si incuraja eforturile celor care contribuie la evolutia sistemului de sanatate din Romania. Gala Sanatatii, cel mai important eveniment dedicat premierii performantelor din sanatatea

Stela Popescu si Alexandru Arsinel, “Doi” pentru Romania

Celebrul cuplu de actori sarbatoreste 30 de ani de cariera.

Securitatea online trebuie sa fie pe intelesul oricui

Ai observat de la o vreme ca PC-ul parca nu „se mai misca” la fel de bine ca-n vremurile bune. Iti aduci aminte vag ca ultima oara cand s-a uitat la el un specialist si te-a mai scapat de avalansa de programe care te invadau de reclame si oferte nedorite ai fost intrebata ce antivirus folosesti. Des

Cele mai noi despre jurnalisti

Casatorii controversate. 5 mariaje celebre despre care publicul spune ca nu ar fi trebuit sa aiba loc

S-au cunoscut, s-au casatorit dupa doar cateva saptamani, apoi au inceput scandalurile. Suna cunoscut, nu? Este scenariul dupa care se construiesc multe casatorii intre vedete. Iata un top al mariajelor care n-ar fi trebuit sa aiba loc.

Monica Gabor, mesaj dur pe Facebook, dupa ce a fost criticata pentru omagiul adus mamei sale de 1 Martie

Monica Gabor a postat pe pagina sa de Facebook, cu ocazia zilei de 1 Martie, un mesaj adresat mamei sale, care a decedat vara trecuta. Vedeta a fost aspru criticata pentru aceasta postare de diversi fani sau jurnalisti, care considera ca gesturile fostei doamne Columbeanu au devenit din ce in mai macabre.

Harghita, fara presa in limba romana

"Informatia Harghitei", singurul ziar editat in limba romana din judetul Harghita, risca sa nu mai fie publicat, din cauza dificultatilor financiare cu care se confrunta in ultima vreme.