Cele mai citite despre lapte

Arsurile la stomac, o durere ascunsa

Arsurile la stomac sunt adesea descrise ca o „durere vie” care se situeaza sub stern sau popular zis in capul pieptului.

10 sfaturi eficiente in caz de balonare

Fiecare dintre noi a trait poate, la un moment dat, impresia neplacuta de stomac umflat, care sta parca sa explodeze.

Cum sa masori ingredientele pentru retete

Un strop de sare in plus sau in minus poate sa faca diferenta dintre o mancare delicioasa sau una fara gust.

Cele mai noi despre lapte

Ingrijire delicata pentru tenul sensibil

Tenul sensibil reprezinta una din marile provocari ale vietii tale? Pielea sensibila este reactiva, fragila sau alergica si se poate irita la contactul cu produse neadecvate, astfel putand aparea eczemele, roseata sau alergiile.

Tefal Romania si Jamila Cuisine: Primul live cooking simultan pe doua pagini de Facebook

Fanii din cele doua comunitati au avut la dispozitie o saptamana sa aleaga preparatul pentru live. Votul publicului a mers catre o delicioasa reteta de briose cu capsuni, pe care Jamila a pregatit-o cu ajutorul mixerului Tefal Powermix .

Cozonacul bunicii! Cea mai buna reteta de cozonac pe care o poti prepara

Traditionalii cozonaci nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Paste. Iar daca sunt preparati in casa sunt cu mult mai gustosi decat cei din comert. Iata o reteta simpla si gustoasa, pe care orine o poate prepara. Inarmeaza-te insa cu rabdare, deoarece prepararea unui cozonac dureaza cateva ore cu tot cu timpul de dospire si coacere.