Cele mai citite despre lapte

Arsurile la stomac, o durere ascunsa

Arsurile la stomac sunt adesea descrise ca o „durere vie” care se situeaza sub stern sau popular zis in capul pieptului.

10 sfaturi eficiente in caz de balonare

Fiecare dintre noi a trait poate, la un moment dat, impresia neplacuta de stomac umflat, care sta parca sa explodeze.

Cum sa masori ingredientele pentru retete

Un strop de sare in plus sau in minus poate sa faca diferenta dintre o mancare delicioasa sau una fara gust.

Cele mai noi despre lapte

Cum sa prepari placinta de dovleac. 7 trucuri pentru un gust ca la mama acasa

Ai scobit dovlecii de Halloween si ai ramas cu o cantitate generoasa de miez sau pulpa? Nu te grabi sa o arunci la cos! Nu uita ca esti in sezonul placintelor, iar dovleacul abia asteapta sa fie parfumat, indulcit si imbracat in haina calduroasa a unui aluat pufos pentru masa de Halloween! Si, inainte de a te apuca de orice reteta, asigura-te ca stii toate secretele prepararii ei, pentru a obtine un gust desavarsit!

Bei lapte? Trebuie neaparat sa stii asta!

Ce-i mult nu-i bun ne spuneau bunicii atunci cand eram copii. Zicala ajunge sa fie confirmata chiar de catre cercetatori suedezi, care au descoperit ca mai mult de trei pahare de lapte baute zilnic pot creste riscul de deces.

Expertul Acasa.ro, Claudiu Sociu: Lasagna clasica, "stropita" cu un strop de creativitate

In privinta mancarurilor clasice, preferintele mele se indreapta spre un gust cat mai autentic, motiv pentru care reteta mea incearca sa respecte in mare masura ingredientele traditionale. Spre exemplu, documentandu-ma in privinta lasagnei, am fost surprins sa aflu ca mozzarella nu se numara printre ingredientele folosite in mod traditional.