Poze marina dina

Iata cele mai relevante poze despre marina dina de pe acasa.ro

Cele mai citite despre marina dina

Lista liceelor care au locuri la seral si la fara frecventa

Tinerii care au implinit deja 18 ani, dar au absolvit doar opt clase, pot sa continue studiile la liceu sau grupuri scolare, numai la cursuri serale sau cu frecventa redusa. Astazi, 23 august,

Cum sa faci legume la gratar

Legumele la gratar pot acompania cu succes carnea preparata la gratar si constituie o masa vegetariana sau chiar de post perfect sanatosa si hranitoare.

"A fost sau n-a fost?", in fruntea listei cu cele mai bune filme din 2007

Filmul lui Corneliu Porumboiu A fost sau n-a fost? (12:08 East of Bucharest), se afla in fruntea listei cu cele mai bune filme din 2007, publicata de criticul V.A. Musetto in editia de duminica din

Cele mai noi despre marina dina

Cel mai vechi mesaj, gasit dupa 108 ani intr-o sticla plutitoare. Iata ce scria in el!

Cel mai vechi mesaj a fost gasit de curand intr-o sticla plutitoare, dupa 108 ani. Acesta a fost descoperit de o pemsionara care colecta sticle de pe insula germana Amrum.

Dupa Nicholas Cage, alt artist celebru isi cumpara casa la Constanta

Dupa ce luna trecuta, presa mondena a scris ca Nicolas Cage si-a cumparat o casa de vacanta intr-un sat de langa Constanta, un alt artist celebru a achizitionat o proprietate tot pe litoral. Solistul italian Francesco Napoli spune ca s-a atasat mult de tara noastra.

Iubirea unei regine. Povestea de dragoste dintre Elisabeta a II-a si Printul Philip

S-au logodit in secret si s-au casatorit din dragoste, ceea ce nu era chiar permis intr-o familie regala chiar si in secolul al XX-lea. Iubirea dintre Elisabeta a II-a, cea care avea sa devina Regina Marii Britanii, si Printul Philip, nu a fost lipsita de obstacole, dar a rezistat aproape 7 decenii.