Poze matematica

Iata cele mai relevante poze despre matematica de pe acasa.ro

Cele mai citite despre matematica

Zodia lui iti arata cum sa-l cuceresti

Daca vrei sa-i afli punctul sensibil si sa-l cuceresti, trebuie doar sa-i cunosti zodia si sa-ti pregasesti "arsenalul". Fiecare nativ al zodiacului are o imagine despre femeia ideala, potrivita personalitatii lui.

Teza unica pentru elevii din clasa a VII-a si a VIII-a

Elevii claselor a a VII-a si a a VII-a au intrat zilele acestea in febra testelor nationale.

In total, 433.000 de elevi sustin, in aceste zile, tezele cu subiect unic la limba romana, limba

Ce cadou ii oferi, in functie de zodia lui

Sa-i cumperi cadou unui barbat nu este cel mai usor lucru din lume. Afla mai multe despre el, pentru a putea sa alegi cel mai potrivit dar. Astrele iti dezvaluie care ii sunt preferintele, in functie de zodia in care s-a nascut.Cadouri pentru barbatul BerbecBarbatul Berbec este probabil cea mai ener

Cele mai noi despre matematica

O personalitate marcanta a lumii academice ne-a parasit astazi!

Academicianul Solomon Marcus a murit joi dimineata, la 92 de ani. Membru titular al Academiei Romane si specializat in matematica, el a murit in sectia de hematologie a Institutului C.C. Iliescu din Capitala – acolo unde era internat.

STUDIU Cele doua cuvinte care iti vor imbunati stilul de viata

Profesorul Bernard Roth, din cadrul Institutului Hasso Plattner, ce apartine de Stanford, afirma ca putem sa influentam in mod pozitiv perceptia personala legata de realitate in cel mai simplu mod – inlocuind din vocabularul nostru doar doua cuvinte.

Noi schimbari in invatamant! Mai putine ore obligatorii si mai multe optionale

Ministerul Educatiei propune schimbarea programei scolare pentru gimnaziu. Astfel, copii urmeaza sa aiba mai putine ore obligatorii si mai multe ore de sport si informatica.