Andivele, aurul alb din bucatarie
Stiai ca andivele sunt legume foarte hranitoare desi au foarte putine calorii? Stiai ca o frunza de andiva are o singura calorie si este considerata o delicatesa de catre bucatarii din intreaga lume?
Stiai ca andivele sunt legume foarte hranitoare desi au foarte putine calorii? Stiai ca o frunza de andiva are o singura calorie si este considerata o delicatesa de catre bucatarii din intreaga lume?
Ciupercile pot sta la baza multor mancaruri gustoase. Una dintre acestea este si sote-ul de ciuperci, care mai poarta si numele de ciuperci saute. Se pregateste din ciuperci proaspete sau la conserva, care sunt prajite rapid in unt sau ulei. Iata cateva sfaturi pentru a pregati cel mai bun sote...
Griji peste griji.
Caltabosul este un preparat preferat de multi oameni in perioada Craciunului. Acesta este un adevarat deliciu, iar odata cu taierea porcilor, gospodinele il pregatesc pentru a-l pune pe masa de Craciun si Revelion. Vezi mai jos cum sa il pregatesti pentru a te bucura de un preparat delicios.
Un condiment adorat de multe persoane, care se regaseste in aproape orice bucatarie, s-a dovedit a fi cel mai toxic dintre toate condimentele. Acesta este utilizat adesea in sosuri albe, dar si in prajituri, insa in cantitati mari, provoaca halucinatii.
Toamna gospodinele folosesc merele pentru a pregati multe deserturi. Astazi vei afla cum sa pregatesti un tort cu crema de mere si inghetata. Este o reteta simpla, iar rezultatul final ii va da pe spate pe cei care il vor savura!
Aceasta pagina a fost creata special pentru a oferii informatii cat mai complexe despre nucsoara. Acasa.ro iti ofera poze, video, aricole si comentarii ale utilizatorilor pe tema nucsoara.