Cele mai citite despre nucsoara

Andivele, aurul alb din bucatarie

Stiai ca andivele sunt legume foarte hranitoare desi au foarte putine calorii? Stiai ca o frunza de andiva are o singura calorie si este considerata o delicatesa de catre bucatarii din intreaga lume?

Cum sa faci cel mai bun sote de ciuperci

Ciupercile pot sta la baza multor mancaruri gustoase. Una dintre acestea este si sote-ul de ciuperci, care mai poarta si numele de ciuperci saute. Se pregateste din ciuperci proaspete sau la conserva, care sunt prajite rapid in unt sau ulei. Iata cateva sfaturi pentru a pregati cel mai bun sote...

Cele mai noi despre nucsoara

Cum sa prepari cel mai bun caltabos

Caltabosul este un preparat preferat de multi oameni in perioada Craciunului. Acesta este un adevarat deliciu, iar odata cu taierea porcilor, gospodinele il pregatesc pentru a-l pune pe masa de Craciun si Revelion. Vezi mai jos cum sa il pregatesti pentru a te bucura de un preparat delicios.

Condimentul pe care-l ai in bucatarie si il folosesti adesea fara sa stii ca provoaca halucinatii

Un condiment adorat de multe persoane, care se regaseste in aproape orice bucatarie, s-a dovedit a fi cel mai toxic dintre toate condimentele. Acesta este utilizat adesea in sosuri albe, dar si in prajituri, insa in cantitati mari, provoaca halucinatii.

Cum sa prepari cel mai bun tort de mere si inghetata in aceasta toamna. Te vei indragosti de aceasta reteta

Toamna gospodinele folosesc merele pentru a pregati multe deserturi. Astazi vei afla cum sa pregatesti un tort cu crema de mere si inghetata. Este o reteta simpla, iar rezultatul final ii va da pe spate pe cei care il vor savura!