Cele mai citite despre omul furnica

Mihaela Radulescu, despre inceputurile vietii sexuale

Vedeta care peste doua zile implineste 38 de ani uimeste din nou prin sinceritatea debordanta. Intr-un interviu acordat revistei Tango, Mihaela Radulescu marturiseste ca la 17 ani renunta la

Meseria de medic - ambitie si studiu, dublate de "chemare"

Meseria de medic este una dintre cele mai vechi din lume.

Cum sa scapi de furnici

Furnicile sunt mai greu de exterminat decat alte insecte, mai ales daca au cuibul in apropierea sau chiar in casa ta. Poate ca ai incercat mai multe solutii pana acum, insa fara succesul dorit. Alege metoda potrivita in functie de gravitatea problemei si de persoanele care locuiesc in casa ta.

Cele mai noi despre omul furnica

Cum sa te bucuri de Paste fara grija kilogramelor in plus? Afla ce meniu sa adopti de la Cori Gramescu

Sarbatorile pascale sunt un prilej minunat de a petrece timp cu familia, dar traditia romaneasca este aceea a exceselor alimentare si nu de putine ori se intampla ca dupa perioada sarbatorilor sa ne confruntam cu lipsa de energie, stare de balonare, pofte alimentare insistente si, de ce nu, cateva kilograme in plus.

Cum gestionam furia si cum o transformam in forta de creatie?

Furia este o emotie puternica si intensa care poate determina actiuni si reactii. Desi este adesea vazuta ca fiind negativa, furia poate fi o sursa puternica de energie care, atunci cand este valorificata eficient, poate duce la rezultate constructive. A invata cum sa ne folosim furia in actiuni pozitive este o abilitate care poate imbunatati starea emotionala, poate contribui la cresterea personala si la imbunatatirea relatiilor.

Tu stii cum sa recunosti carnurile alterate inainte de a le cumpara? Sfaturile specialistilor

Produsele alimentare alterate pot prezenta riscuri semnificative pentru sanatate, iar printre acestea, carnea alterata ocupa un loc important. In cadrul emisiunii iThink, Alexandru Ciric, directorul Institutului National de Cercetari Alimentare, a oferit detalii esentiale despre cum putem identifica carnea alterata si care sunt riscurile asociate consumului acesteia.