Cele mai citite despre parazitii

Cum sa crestem imunitatea organismului

In fata unei agresiuni de orice natura, organismul se mobilizeaza pentru a se apara. Aceasta reactie este practic modalitatea prin care se manifesta sistemul imunitar, pentru a face fata agentilor patogeni susceptibili de provocarea bolilor. De ce sunt declansate astfel de reactii? Virusii, bacterii

Cum sa tratezi enterocolita

Enterocolita este o afectiune a mucoasei intestinului subtire si a colonului  determinata de infectii cu bacterii, ciuperci, virusuri sau paraziti prezenti in alimentele consumate.

Cum sa alegi un aspirator

Alegerea unui aspirator poate fi oricum, numai usoara nu. Daca in urma cu cativa ani oamenii se duceau in magazin si alegeau un aspirator oarecare, lucrurile s-au

Cele mai noi despre parazitii

Evenimente de weekend: festival de teatru si Parada Gay

Primul weekend de vara aduce o multime de evenimente de toate genurile. Spectacole de teatru, un festival al berii si un Mars al Diversitatii sunt printre principalele evenimente de sambata si duminica aceasta.

Beneficiile ceaiului de ghimbir, un condiment aromat cu numeroase proprietati curative

Originar din Asia, ghimbirul este considerat drept un aliment minune, avand nenumarate beneficii pentru sanatate. Astfel, acesta nu ar trebui consumat doar ca mirodenie. In schimb, ai putea sa te bucuri de aroma sa speciala si de elementele sale nutritive, atat de folositoare pentru sanatate, optand pentru consumul ghimbirului sub forma de ceai.

Vedete care au socat cu atitutindea lor acida fata de homosexuali

Statutul de vedeta nu iti aduce doar beneficii, ci te obliga in anumite situatii sa faci si compromisuri. Chiar daca vedetele nu sunt de acord sau au pareri diferite despre anumite principii de viata, ele nu prea au cum sa isi exprime nemultumirea, deoarece declaratiile lor sunt rapid interpretate si judecate de presa. De asemenea, daca nu sunt de acord cu anumite orientari sexuale sau stiluri de viata, celebritatile trebuie sa se abtina de la comentarii, deoarece meseria pe care o practica si notorietatea pe care o poseda nu le permit sa aiba reactii acide asupra unor situatii care nu le convin. Cu toate acestea, exista insa celebritati care nu isi pot stapani ura fata de persoanele homesexuale sau fata de imigranti.