Cele mai citite despre pastarnac

Cum sa folosesti rozmarinul in bucatarie

Ierburile aromatice dau un plus de gust si de savoare mancarurilor pe care le pregatesti. Printre aceste ierburi se afla si rozmarinul, care se deosebeste de alte ierburi si prin forma frunzelor...

Cum sa faci legume la gratar

Legumele la gratar pot acompania cu succes carnea preparata la gratar si constituie o masa vegetariana sau chiar de post perfect sanatosa si hranitoare.

Cum sa faci cel mai bun piure de cartofi

Piureul de cartofi reprezinta una dintre cele mai cunoscute si mai iubite garnituri pentru felurile principale. Desi pare usor de facut, un piure reusit necesita atentie fata de cateva detalii, esentiale pentru a obtine o compozitie finala gustoasa si aspectoasa.

Cele mai noi despre pastarnac

Reteta de supa pentru postul Craciunului. Cum o face Adina Halas

Multi romani cauta sa aiba un meniu cat mai variat in post. Astfel, Adina Halas a povestit ce reteta de supa de legume cu crutoane are. Este absolut delicioasa si usor de preparat! Ca ingrediente, este nevoie de 2 cepe medii, 2-3 morcovi, un sfert de telina, un pastarnac, 3-4 ardei capia, 2 catei de usturoi, un cartof alb, 2 cartofi dulci, 2 cm de ghimbir ras, o lingurita de turmeric, sare roz de Hymalaya cu fulgi de chilli, 3-4 linguri de ulei de masline si un amestec de condimente, anume chimon, busuioc, sumac, boia de ardei dulce si iute.

Cum sa prepari cea mai buna ciorba de varza

Ciorba de varza este unul dintre cele mai consumate preparate culinare in perioada toamnei. ACeasta reprezinta o portie adevarata de sanatate in farfurie datorita legumelor din abundenta care se pregasesc in reteta.

Secretul pentru a obtine cea mai buna ciorba de fasole. Ingredientul care face diferenta

Ciorba de fasole este una dintre cele mai bune si indragite ciorbe pe care romanii le consuma. Aceasta este usor de preparat, este gustoasa si foarte satioasa.