Cum sa folosesti rozmarinul in bucatarie
Ierburile aromatice dau un plus de gust si de savoare mancarurilor pe care le pregatesti. Printre aceste ierburi se afla si rozmarinul, care se deosebeste de alte ierburi si prin forma frunzelor...
Ierburile aromatice dau un plus de gust si de savoare mancarurilor pe care le pregatesti. Printre aceste ierburi se afla si rozmarinul, care se deosebeste de alte ierburi si prin forma frunzelor...
Legumele la gratar pot acompania cu succes carnea preparata la gratar si constituie o masa vegetariana sau chiar de post perfect sanatosa si hranitoare.
Piureul de cartofi reprezinta una dintre cele mai cunoscute si mai iubite garnituri pentru felurile principale. Desi pare usor de facut, un piure reusit necesita atentie fata de cateva detalii, esentiale pentru a obtine o compozitie finala gustoasa si aspectoasa.
Multi romani cauta sa aiba un meniu cat mai variat in post. Astfel, Adina Halas a povestit ce reteta de supa de legume cu crutoane are. Este absolut delicioasa si usor de preparat! Ca ingrediente, este nevoie de 2 cepe medii, 2-3 morcovi, un sfert de telina, un pastarnac, 3-4 ardei capia, 2 catei de usturoi, un cartof alb, 2 cartofi dulci, 2 cm de ghimbir ras, o lingurita de turmeric, sare roz de Hymalaya cu fulgi de chilli, 3-4 linguri de ulei de masline si un amestec de condimente, anume chimon, busuioc, sumac, boia de ardei dulce si iute.
Ciorba de varza este unul dintre cele mai consumate preparate culinare in perioada toamnei. ACeasta reprezinta o portie adevarata de sanatate in farfurie datorita legumelor din abundenta care se pregasesc in reteta.
Ciorba de fasole este una dintre cele mai bune si indragite ciorbe pe care romanii le consuma. Aceasta este usor de preparat, este gustoasa si foarte satioasa.
Aceasta pagina a fost creata special pentru a oferii informatii cat mai complexe despre pastarnac. Acasa.ro iti ofera poze, video, aricole si comentarii ale utilizatorilor pe tema pastarnac.