Cele mai citite despre paste

Ce sa mananci atunci cand ai diaree

Diareea este provocata de cele mai multe ori de o alimentatie neprielnica, de bacteriile prezente intr-un aliment sau chiar de intoleranta la un anumit produs. Atunci cand suferi de diaree, este recomandat ca pe langa tratamentul medicamentos, sa ai grija si la alimentatie deoarece mancarea

Cum sa alcatuiesti meniul pentru diabetici

Ai invitat la masa sau chiar in familia ta un diabetic si vrei sa alcatuiesti un meniu care sa fie potrivit si pentru el. Si cum toata viata unui bolnav de diabet depinde de alimentele pe care le consuma...

Meniu traditional pentru masa de Paste

Pastele este una dintre cele mai importante sarbatori ale anului, motiv pentru membrii familiei si prieteni sa se adune in jurul mesei de sarbatoare. Iar daca printre preferintele mesenilor se afla mai ales bucatele traditionale de Pasti, atunci vei putea gasi potrivit urmatorul meniu.

Cele mai noi despre paste

5 alimente care scad tensiunea arteriala

Hipertensiunea este o afectiune comuna in zilele noastre si reprezinta cresterea peste valoarea normala a presiunii sangelui in artere. Infarctul si accidentul vascular cerebral pot fi consecinte grave ale acestei boli cardiovasculare daca nu este tratata la timp. Principalele schimbari pe care trebuie sa le faci incep din dieta zilnica, astfel ca ar trebui sa iti indrepti atentia spre alimente care scad tensiunea arteriala. Iata cum arata un top 5 al aliatilor sanatatii cardiovasculare!

Cele mai comune cauze ale durerii de dinti

Durerile de dinti provoaca disconfort oricui le resimte. Dincolo de senzatia neplacuta pe care pacientul o are, indiferent de gradul in care se manifesta durerea dentara, aceasta este o problema deloc de neglijat, care poate dezvolta afectiuni orale si mai grave.

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: Enzimele te ajuta sa slabesti rapid si uniform! 5 retete delicioase

Cu peste 60 ani in urma, savantul American Edward Howell a descoperit, dupa mai multe studii in laborator, ca enzimele sunt purtatoare ale vietii in orice organism viu. Atfel, enzimele sunt prezente si in alimentele consumate de noi atata timp cat nu le fierbem, deoarece la temperaturi de peste 50- 60˚C acestea mor! Asadar, iti propunem cateva retete de slabire cu enzime!

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii