Cele mai citite despre paste

Cum pregatesti bagajul de mana

Bagajul de mana pe care-l iei cu tine in avion trebuie sa contina numai obictele permise de reglementarile aeroportului si ale companiei aviatice alese.

Ce sa mananci atunci cand ai diaree

Diareea este provocata de cele mai multe ori de o alimentatie neprielnica, de bacteriile prezente intr-un aliment sau chiar de intoleranta la un anumit produs. Atunci cand suferi de diaree, este recomandat ca pe langa tratamentul medicamentos, sa ai grija si la alimentatie deoarece mancarea

Cum sa alcatuiesti meniul pentru diabetici

Ai invitat la masa sau chiar in familia ta un diabetic si vrei sa alcatuiesti un meniu care sa fie potrivit si pentru el. Si cum toata viata unui bolnav de diabet depinde de alimentele pe care le consuma...

Cele mai noi despre paste

Expertul Acasa.ro, Simona Popovici: Machiajul care iti va asigura un look de invidiat de Paste!

Compania Pantone Inc., lider mondial in ceea ce priveste culorile, a ales culoarea anului 2014. Aceasta este “Radiant Orchid”, o varianta vibranta de violet. Tinand cont ca aceasta culoare va influenta atat moda vestimentara, a machiajului si a bijuteriilor, cat si designul interior, va propun pentru Paste sa acordati atentia cuvenita machiajului in care predomina aceasta culoare.

Gateste cu Oana: Cum sa vopsesti oua de Paste cu produse naturale

Culori naturale din fructe si legume pentru ouale de Pasti! Sarbatorile Pascale sunt o incantare datorita primaverii si uneori datorita culorilor din farfuria noastra. Pentru ca stiu ca tineti la familia voastra si vreti sa consumati doar produse sanatoase, naturale, am fost la piata si am testat pentru voi oua de tara albe fierte si colorate in sfecla rosie, varza rosie, coji de ceapa rosie, afine, turmeric/cucuma si spanac/urzici. Asta va propun in video-ul prezentat, iar mai jos va sugerez si cantitatile.

Expertul Acasa.ro, Cristian Verzea: Cozonac de casa cu nuca

Retetele de cozonaci sunt foarte diverse, tinand cont ca acest desert ocupa un loc deosebit in bucataria romaneasca. Astazi am mizat pe cea mai simpla si veche varianta, cea cu nuca si zahar. Reteta aceasta o stiu de la mama mea, iar ea, la randul ei, de la bunica. Nu vreau sa o pierd deoarece imi aduce aminte de batranica din copilarie care ne cocea de zor in cuptor cu plita cei mai deliciosi cozonaci de casa.