Cele mai citite despre paste

Cum pregatesti bagajul de mana

Bagajul de mana pe care-l iei cu tine in avion trebuie sa contina numai obictele permise de reglementarile aeroportului si ale companiei aviatice alese.

Ce sa mananci atunci cand ai diaree

Diareea este provocata de cele mai multe ori de o alimentatie neprielnica, de bacteriile prezente intr-un aliment sau chiar de intoleranta la un anumit produs. Atunci cand suferi de diaree, este recomandat ca pe langa tratamentul medicamentos, sa ai grija si la alimentatie deoarece mancarea

Cum sa alcatuiesti meniul pentru diabetici

Ai invitat la masa sau chiar in familia ta un diabetic si vrei sa alcatuiesti un meniu care sa fie potrivit si pentru el. Si cum toata viata unui bolnav de diabet depinde de alimentele pe care le consuma...

Cele mai noi despre paste

Smart detox: de doua ori mai multi antioxidanti cu Tefal Infiny Juice

Dupa masa copioasa de la Paste, e timpul sa ne intoarcem la o dieta echilibrata. Sucurile proaspete pot fi primul pas simplu si fresh catre un restart prin detoxifiere. Presa de fructe Infiny Juice de la Tefal garanteaza maximum de vitamine si minerale prin tehnologia de presare la rece.

Paste fainoase cu trei tipuri de branza, la cuptor

Adori pastele fainoase cu branza? Iata o reteta simpla ce iti va face zilele mai frumoase. Iata cat de usor se poate prepara.

Jojo, la regim! Cura de detoxifiere la care apeleaza

Dupa ce a luat proportii in perioada Pastelui, Jojo ia masuri! Actrita a dezvaluit pe blogul personal ce cura de detoxifiere a ales pentru urmatoarea perioada.