Cele mai citite despre pateu

Tipuri de mic dejun din vacantele noastre, in functie de tara

Prima masa a zilei, care insoteste cazarea, difera din punct de vedere al continutului, in functie de zona si de politica hotelului. Astfel, in pachetele de vacanta intalnim adesea termeni precum "mic dejun continental" sau "mic dejun suedez". Dar ce se intampla atunci cand nu cunoastem semnificati

Pisica ta mananca sanatos?

Desi pisica este un animal carnivor, sanatatea acesteia depinde foarte mult de calitatea hranei pe care i-o oferi. O pisica de interior are alte cerinte si alte nevoi in comparatie cu una care isi procura singura hrana. Iata care este hrana potrivita pentru fiecare tip de pisica si cum trebuie administrata aceasta.

Produse traditionale pentru masa de Paste

Braga de Galati, carnati de Plescoi, dulceturi, afumaturi transilvanene, bere traditionala de Sibiu, suc de mere, branzeturi sibiene si brasovene, lactate de bivolita, oua ecologice, costita hatuita, carnati cu busuioc verde, muschi impletit, jambon semicrud, toba, pastrav afumat in cetina de brad

Cele mai noi despre pateu

Pateul vegetal, pericol pentru sanatate! Multe persoane il consuma in aceasta perioada

Anumiti aditivi alimentari din pateurile de post pot provoca serioase probleme de sanatate atunci cand sunt consumati in cantitati mari, avertizeaza Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania, care a realizat un studiu pe 70 de sortimente de pateu vegetal din mai multe hypermarketuri.

Urmeaza cel mai scump post din ultimii ani! Preturi de lux la alimente banale precum fasole sau urzici

Postul Pastelui este aproape, dar vine cu numeroase provocari pentru crestini. Desi perioada postului era odinioara favorabila, deoarece legumele erau mai ieftine decat carnea, acum multe persoane abia isi mai permit sa cumpere urzici sau fasole.

Tii post? La ce trebuie sa fii atent cand cumperi produse de post din comert! Unele sunt foarte toxice!

Postul Craciunului este perioada in care credinciosii renunta la produsele preparate din carne, lapte si oua. Daca in trecut se consumau conserve preparate in casa (din legume) si legume de sezon, plus cereale, acum oamenii au la dispozitie o gama larga de alimente vegetale, care inlocuiesc alimentele clasice, de post.