Cele mai citite despre pere

Andivele, aurul alb din bucatarie

Stiai ca andivele sunt legume foarte hranitoare desi au foarte putine calorii? Stiai ca o frunza de andiva are o singura calorie si este considerata o delicatesa de catre bucatarii din intreaga lume?

Cum sa alcatuiesti meniul pentru masa de Revelion

Revelionul bate la usa iar gandul care iti vine cel mai des in minte este intrebarea legata de masa de Anul Nou. Cum va arata aceasta? Ce feluri de mancare vei servi?

Cele mai noi despre pere

Cum este asteptat Mos Nicolae in diverse tari

Mos Nicolae este asteptat cu sufletul la gura de catre copiii din Romania. Acesta vine in noaptea de 5 spre 6 decembrie si le aduce daruri copiilor cuminti sau nuieluse celor rai. Cadourile sunt asezate cu grija in ghetutele bine lustruite de catre cei mici, cu o seara inainte si asezate la fereastra.

Expertul Acasa.ro, dr Ruxandra Constantina: Cura naturala de imunizare

Niciodata nu este prea tarziu sa efectuam o cura de imunizare naturala, care sa stimuleze mecanismele nespecifice, naturale, de aparare ale organismului in fata infectiilor bacteriene sau virale.

Tartar de somon cu avocado si ardei iute si un concurs pentru indragostiti

Dragostea trece prin stomac, asa ca unul dintre cei mai priceputi chefi din Bucuresti are o propunere irezistibila pentru o cina romantica: tartar de somon cu avocado. O reteta usoara, dar sofisticata, numai buna de incantat intr-o seara friguroasa de noiembrie.