Cele mai citite despre perfuzii

Ambulante si spitale de urgenta

De multe ori, stapanii de animale intampina dificultati cand animalul sau se imvolnaveste, se raneste sau devine apatic. Cel mai bine este sa te gandesti din timp ca este posibil sa apara unele situatii nepravazute in toiul noptii, cand nu poti pleca cu el la un cabinet.

Enterocolita acuta: cauze, simptome si tratament

Enterocolita acuta este o inflamatie localizata la nivelul intestinului subtire si celui gros, provocata de infectii cu virusuri, bacterii, paraziti sau ciuperci.

Poze cu picioarele lui Michael distruse de vitiligo si perfuzii

Cei de la ABC News au reusit sa puna mana pe niste poze care prezinta chinul prin care a trecut Michael Jackson. Din ce reiese din fotografii, megastarul avea, printre altele, o necroza la piciorul

Cele mai noi despre perfuzii

Elena Gheorghe, pe perfuzii, la spital!

Elena Gheorghe a ajuns de urgenta ieri la spital, dupa ce i s-a facut rau dupa un concert, iar medicii au decis sa o puna pe perfuzii.

Nicoleta Luciu, primele declaratii despre sarcina

Nicoleta Luciu a decis ca este cazul sa lamureasca situatia privind o posibila sarcina, despre care presa a tot speculat zilele trecute!

Oana Roman, pe perfuzii la spital!

Oana Roman a ajuns din nou pe patul de spital! De data aceasta, din cauza oboselii. Fiica fostului premier al Romaniei, Petre Roman, a avut o perioada foarte încarcata, care si-a spus cuvantul!