Cele mai citite despre petrosani

Fii extrem de 1 Mai!

Maine e 1 Mai, o zi libera pe care o astepti probabil de cand s-a terminat minivacanta de Paste.

Karma sentimentala si lectii de viata

STERA, 21 mai 1960, Petrosani, sex feminin: Ce am facut in alte vieti si am platit acum sau mai am de platit inca? Astrolog Amphora: In primul rand, tema natala releva un Saturn retrograd in Capricorn (domiciliu nocturn), in casa karmica a transcendentei. El reprezinta, in general, o continuitate

Sfarsit de sarbatori la schi

Deja Revelion? Cam da, ar raspunde o voce cinica.

Cele mai noi despre petrosani

Trenuri suplimentare pentru minivacantele de Paste si 1 Mai

Cursele de trenuri ale CFR Calatori vor fi suplimentate cu 17 garnituri Regio si Inter Regio in perioada celor doua minivacante de Paste si 1 Mai, a anuntat compania. Vestea buna este insotita si de alt anunt facut de CFR: pe rutele unde nu se inregistreaza o afluenta crescuta de calatori anumite curse vor fi suspendate.

dm drogerie markt, magazinul prietenos cu bugetul si cu sanatatea ta!

dm drogerie markt este un lant de magazine ce a patruns pe piata din Romania in urma cu sase ani si a cunoscut o dezvoltare constanta, bucurandu-se de increderea si aprecierea unui numar tot mai mare de clienti. Pentru a veni in intampirea dorintelor clientilor sai, dm drogerie markt isi imbogateste constant oferta de produse, disponibile in urmatoarea perioada in trei magazine noi!

Mihaela Radulescu: "Sa va fie rusine!"

Fosta realizatoare TV Mihaela Radulescu a fost dezamagita si extrem de enervata de informatiile aparute intr-o publicatie autohtona in care actiunea de caritate pe care vedeta a intreprins-o pentru un centru din Petrila a fost prezentata fals.