Cele mai citite despre petrosani

Fii extrem de 1 Mai!

Maine e 1 Mai, o zi libera pe care o astepti probabil de cand s-a terminat minivacanta de Paste.

Karma sentimentala si lectii de viata

STERA, 21 mai 1960, Petrosani, sex feminin: Ce am facut in alte vieti si am platit acum sau mai am de platit inca? Astrolog Amphora: In primul rand, tema natala releva un Saturn retrograd in Capricorn (domiciliu nocturn), in casa karmica a transcendentei. El reprezinta, in general, o continuitate

Sfarsit de sarbatori la schi

Deja Revelion? Cam da, ar raspunde o voce cinica.

Cele mai noi despre petrosani

Ultima zi pentru achitarea ratelor si a facturilor! Luni, toate institutiile sunt inchise

Ne asteapta un weekend prelungit! Ziua de luni, 9 iunie, a fost declarata libera prin hotarare de Guvern. Astfel, in a doua zi de Rusalii, toate institutiile statului sunt inchise. Supermarketurile, in schimb, functioneaza dupa program normal.

Romania are si universitati performante! Iata cine le recunoaste valoarea!

Romania a intrat in topul universitatilor performante la nivel mondial, cu 10 centre de invatamant superior, in urma unui clasament intocmit de "U-Multirank", un institut de evaluare european.

Trenuri suplimentare pentru minivacantele de Paste si 1 Mai

Cursele de trenuri ale CFR Calatori vor fi suplimentate cu 17 garnituri Regio si Inter Regio in perioada celor doua minivacante de Paste si 1 Mai, a anuntat compania. Vestea buna este insotita si de alt anunt facut de CFR: pe rutele unde nu se inregistreaza o afluenta crescuta de calatori anumite curse vor fi suspendate.