Cele mai citite despre piper

Reteta pentru cel mai bun pilaf

Pufos, gustos si hranitor, pilaful este unul dintre cele mai usoare mancaruri pe care le poti prepara. Fie ca il vei servi ca atare, fie pe post de garnitura, pilaful este o alegere potrivita si pentru perioadele in care te afli la dieta, dar si cand ai invitati la masa.

Cum sa faci cei mai buni mici

Sa faci cei mai buni mici este o maiestrie. Desi aparent simpli de pregatit, mititeii sunt in fapt plini de secrete: amestecul de carne trebuie sa contina anumite feluri de carne, amestecate cu o anumita cantitate de condimente...

Reteta pentru cele mai bune sarmale

Vrei sa gatesti sarmale insa ti-e teama ca ar putea sa nu-ti iasa la fel de bune ca ale mamei sau soacrei? Te-ai gandit sa incerci sa pregatesti aceasta mancare si nu stii ce ar trebui sa faci ca sa o obtii astfel incat la final cei care au mancat sa spuna...

Cele mai noi despre piper

Pateul vegetal, pericol pentru sanatate! Multe persoane il consuma in aceasta perioada

Anumiti aditivi alimentari din pateurile de post pot provoca serioase probleme de sanatate atunci cand sunt consumati in cantitati mari, avertizeaza Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania, care a realizat un studiu pe 70 de sortimente de pateu vegetal din mai multe hypermarketuri.

Reteta de post: Cum sa prepari cel mai bun pilaf cu urzici, pentru a te bucura de verdeturile de primavara

Pietele sunt pline de urzici care sunt bogate in nutrienti si extrem de gustoase si savuroase. Acestea sunt unele dintre cele mai bune si mai apreciate verdeturi de primavara si pot fi gatite ca atare, pentru a obtine mancare de urzici, pot fi puse in ciorbe sau pot fi transformate intr-un pilaf de urzici extrem de gustos, sanatoa si satios.

Cum sa prepari cea mai buna Shakshuka. Reteta secreta a lui Chef Joseph Hadad

Shakshuka este un preparat pentru mic dejun, originar din nordul Africii si din Orientul Mijlociu. Exista insa si persoane care il consuma si la alte ore ale zilei considerandu-l un preparat potrivit pentru orice tip de masa. Mai jos vei vedea reteta lui chef Joseph Hadad de Shakshuka.