Cele mai citite despre piure de cartofi

Reteta pentru cele mai bune sarmale

Vrei sa gatesti sarmale insa ti-e teama ca ar putea sa nu-ti iasa la fel de bune ca ale mamei sau soacrei? Te-ai gandit sa incerci sa pregatesti aceasta mancare si nu stii ce ar trebui sa faci ca sa o obtii astfel incat la final cei care au mancat sa spuna...

10 retete cu pulpe de pui

Pulpele de pui sunt iubite de toata lumea si pot fi preparate in multe feluri. Uita-te ce ingrediente ai prin casa si incearca o reteta de pulpe de pui pentru tine si cei dragi.


1 Pulpe de pui coapte cu cartofi

Toata lumea mananca pulpe de pui cu cartofi. Este una dintre cele mai raspandite

Cum sa faci cei mai buni mici

Sa faci cei mai buni mici este o maiestrie. Desi aparent simpli de pregatit, mititeii sunt in fapt plini de secrete: amestecul de carne trebuie sa contina anumite feluri de carne, amestecate cu o anumita cantitate de condimente...

Cele mai noi despre piure de cartofi

Dieta nordica face furori. Pierzi de trei ori mai multe kilograme

Uita de dieta mediteraneana. Mergi pe cea nordica! Aceasta este recomandarea unor medici cardiologi danezi, care au pus la punct o noua dieta alimentara bazata pe peste si fructe si legume de sezon. Rezultatele studiilor pe un grup de voluntari sunt incurajatoare.

Cum sa prepari zacusca perfecta. 7 trucuri pentru un gust desavarsit

Legumele de vara incep sa dispara treptat din piete si sa faca loc recoltei de toamna, de aceea, nu mai este timp de pierdut daca vrei sa-ti aprovizionezi camara cu zacusca preparata in casa. Profita de ultimele rosii dulci, de ardeii grasi sau capia inca savurosi sau de vinetele tinere si carnoase si da startul proviziilor pentru sezonul rece!

Toamna in budoar: 8 fructe si legume perfecte pentru o piele frumoasa

Nu e nimic neobisnuit ca pielea sa iti fie afectata odata ce vremea incepe sa se raceasca. Ca sa previi aspectul ei obosit si uscat, cea mai simpla modalitate este sa incepi sa mananci alimente sanatoase. Iata care sunt fructele si legumele care fac mult bine pielii: