Cele mai citite despre prajituri

Cum sa masori ingredientele pentru retete

Un strop de sare in plus sau in minus poate sa faca diferenta dintre o mancare delicioasa sau una fara gust.

Cum sa faci martipan

Martipanul este un ingredient pentru deserturi folosit de secole in bucatariile diverselor popoare. Cel mai adesea, martipanul este utilizat pentru a decora prajiturile prin crearea unor figurine. De asemenea, este folosit in cazul retetelor cu fondant, pentru protejarea acestuia de umezeala sau

Cum reintri in forma dupa sarbatori, in functie de zodie

Dupa sarbatori este binevenita o modificare in alimentatia zilnica, pentru purificarea organismului dupa excesele culinare facute. Daca vrei sa afli cum sa reintri in forma dupa sarbatori, gasesti raspunsul mai jos, in functie de zodie.

Cele mai noi despre prajituri

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Ti-e dor de gustul cozonacului aburind facut de bunica? Iata cum il poti savura anul acesta!

Regele Cozonac al Sarbatorilor de tot felul nu trebuie sa lipseasca de pe masa romanului. Fie pregatit dupa orice reteta, acesta ramane cel mai ravnit deliciu in pragul sarbatorilor sfinte. Dar oare asa a fost dintotdeauna? Cum era cozonacul dupa retetele stravechi in Romania?

4 situatii stresante de Sarbatori si cum sa le depasesti cu succes

De la teama de a nu te ingrasa, pana la cea de a-i intalni rudele si trecand prin tristetea de a fi singura, iata doar cateva dintre situatiile stresante care iti pot distruge sanatatea in timpul Sarbatorilor. Le poti depasi cu succes daca urmezi cateva sfaturi.

Budinca de Craciun, un deliciu traditional in Marea Britanie

In Marea Britanie, traditia spune ca dorintele puse de gospodine in timpul prepararii budincii de craciun, se vor indeplini. Desi procesul de preparare este unul destul de lung, toate eforturile iti vor fi rasplatite in momentul in care o vei servi. Tot ce iti vei mai dori dupa ce o vei gusta, este sa nu se termine niciodata.