Cele mai citite despre prajituri

Cum sa masori ingredientele pentru retete

Un strop de sare in plus sau in minus poate sa faca diferenta dintre o mancare delicioasa sau una fara gust.

Cum sa faci martipan

Martipanul este un ingredient pentru deserturi folosit de secole in bucatariile diverselor popoare. Cel mai adesea, martipanul este utilizat pentru a decora prajiturile prin crearea unor figurine. De asemenea, este folosit in cazul retetelor cu fondant, pentru protejarea acestuia de umezeala sau

Cum reintri in forma dupa sarbatori, in functie de zodie

Dupa sarbatori este binevenita o modificare in alimentatia zilnica, pentru purificarea organismului dupa excesele culinare facute. Daca vrei sa afli cum sa reintri in forma dupa sarbatori, gasesti raspunsul mai jos, in functie de zodie.

Cele mai noi despre prajituri

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Cum sa prepari frittata, delicioasa omleta italiana

Frittata…cum suna? Cand le-am spus prima oara copiilor mei ca vor servi frittata la micul dejun, au iesit imediat cu gluma la inaintare (romani cu umorul la ei, ce vrei): “frittata, free mama, free Willy”!

Bucura-te de ultimele zile placute in gradina! Organizeaza o petrecere!

Muraturile, dulceturile, zacusca si fructele au fost deja adapostite in camara, asa ca iti poti lua o binemeritata pauza de odihna pentru a organiza o petrecere de toamna in gradina ta. Iar anotimpul acesta iti ofera si destule accesorii naturale pentru decorarea meselor.

Cum sa gatesti cu faina integrala. Reguli esentiale de care trebuie sa tii cont

Faina integrala este din ce in ce mai populara in bucatariile tot mai multor familii, datorita proprietatilor hranitoare si sanatoase cu care este inzestrata. Desi contine de patru ori mai multe fibre decat faina alba si furnizeaza organismului doze crescute de magneziu si zinc, gatitul cu faina integrala este o arta gastronomica careia trebuie sa-i deslusesti secretele pentru a te bucura de mancaruri spectaculoase preparate cu ea.