Cele mai citite despre prajituri

Cum sa masori ingredientele pentru retete

Un strop de sare in plus sau in minus poate sa faca diferenta dintre o mancare delicioasa sau una fara gust.

Cum sa faci martipan

Martipanul este un ingredient pentru deserturi folosit de secole in bucatariile diverselor popoare. Cel mai adesea, martipanul este utilizat pentru a decora prajiturile prin crearea unor figurine. De asemenea, este folosit in cazul retetelor cu fondant, pentru protejarea acestuia de umezeala sau

Cum sa alcatuiesti meniul pentru diabetici

Ai invitat la masa sau chiar in familia ta un diabetic si vrei sa alcatuiesti un meniu care sa fie potrivit si pentru el. Si cum toata viata unui bolnav de diabet depinde de alimentele pe care le consuma...

Cele mai noi despre prajituri

Trucuri ca sa nu te ingrasi in post

Carmen Bruma, promotoare a stilului de viata sanatos, a facut o lista cu alimentele de post care pot reprezenta un pericol pentru silueta in perioada postului, dar si a celor care trebuie evitate neaparat.

Untul de cocos! 3 moduri de a-l utiliza, pe care nu le stiai

Untul de cocos este tot mai des utilizat si in Romania. Acesta are nenumarate beneficii asupra organismului, fiind alternativa sanatoasa a grasimilor animale si vegetale. Iata trei moduri in care nu te gandeai ca il poti folosi.

3 deserturi de poveste, ideale pentru indragostitii de dulciuri

Dulciurile sunt preferatele tuturor, dar in special ale indragostitilor, care adora sa savureze un desert delicios in compania partenerului. Si, pentru ca ne aflam in luna iubirii, iti prezentam trei deserturi din bucataria internationala inventate in numele dragostei.

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii