Cele mai citite despre prajituri

Cum sa masori ingredientele pentru retete

Un strop de sare in plus sau in minus poate sa faca diferenta dintre o mancare delicioasa sau una fara gust.

Cum sa faci martipan

Martipanul este un ingredient pentru deserturi folosit de secole in bucatariile diverselor popoare. Cel mai adesea, martipanul este utilizat pentru a decora prajiturile prin crearea unor figurine. De asemenea, este folosit in cazul retetelor cu fondant, pentru protejarea acestuia de umezeala sau

Cum sa alcatuiesti meniul pentru diabetici

Ai invitat la masa sau chiar in familia ta un diabetic si vrei sa alcatuiesti un meniu care sa fie potrivit si pentru el. Si cum toata viata unui bolnav de diabet depinde de alimentele pe care le consuma...

Cele mai noi despre prajituri

Cum sa congelezi CORECT fructele si legumele pentru iarna

Sezonul cald nu tine o vesnicie, iar fructele si legumele pe care adoram sa le consumam in aceasta perioada, nu vor fi disponibile peste iarna. Pentru a te bucura insa de gustul acestora chiar si in cele mai geroase zile, solutia este sa le congelezi.

Dulceata de mure – un rasfat in timpul iernii

Ne aflam in plin sezon al murelor! Aceste fructe dulci, zemoase si pline de vitamine sunt un adevarat deliciu in prajituri, dar si consumate ca atare. Pentru a te bucura de gustul acestora intregul an, prepara o dulceata de mure delicioasa.

Decoratiuni uimitoare pentru torturi si prajituri, pe care le poti face chiar tu VIDEO

Torturile si prajiturile din cofetarii arata impecabil, si este imposibil sa nu iti atraga atentia. In spatele acestora se afla insa mici secrete, la care si tu poti apela chiar tu.

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii