Cele mai citite despre prajituri

Cum sa masori ingredientele pentru retete

Un strop de sare in plus sau in minus poate sa faca diferenta dintre o mancare delicioasa sau una fara gust.

Cum sa faci martipan

Martipanul este un ingredient pentru deserturi folosit de secole in bucatariile diverselor popoare. Cel mai adesea, martipanul este utilizat pentru a decora prajiturile prin crearea unor figurine. De asemenea, este folosit in cazul retetelor cu fondant, pentru protejarea acestuia de umezeala sau

Cum reintri in forma dupa sarbatori, in functie de zodie

Dupa sarbatori este binevenita o modificare in alimentatia zilnica, pentru purificarea organismului dupa excesele culinare facute. Daca vrei sa afli cum sa reintri in forma dupa sarbatori, gasesti raspunsul mai jos, in functie de zodie.

Cele mai noi despre prajituri

Dieta calugarilor de pe Muntele Athos. Scapi si de kilogramele in plus, dar si de boli

Stiai ca fetele bisericesti de pe Muntele Athos traiesc cu 10 ani mai mult decat grecii grecii obisnuiti, considerati cei mai longevivi oameni ai planetei datorita stilului lor de viata echilibrat? Inspirati de dieta calugarilor greci, trei nutritionisti au incercat sa schimbe conceptul de dieta prin impartirea celor sapte zile ale saptamanii in trei perioade alimentare distincte: trei zile de moderatie, trei zile de post si o zi de sarbatoare sau dezlegare!


Cum sa cureti nuca de cocos fara efort

Nuca de cocos este savuroasa atat in stare naturala cat si in prajituri sau in alte preparate culinare. Iar cum gustul nucii de cocos proaspete nu se poate compara cu cel al nucii de cocos uscate, multi aleg sa cumpere nuci de cocos intregi. Acestea sunt insa greu de curatat. Asta, doar daca nu apelezi la acest truc simplu!

Prajitura cu piersici si bezea – ti se topeste in gura

Profita din plin se sezonul cald in care fructele se gasesc la tot pasul si prepara cele mai gustoase prajituri. Iata cum poti prepara o prajitura gustoasa cu piersici si bezea.