Cele mai citite despre prajituri

Cum sa masori ingredientele pentru retete

Un strop de sare in plus sau in minus poate sa faca diferenta dintre o mancare delicioasa sau una fara gust.

Cum sa faci martipan

Martipanul este un ingredient pentru deserturi folosit de secole in bucatariile diverselor popoare. Cel mai adesea, martipanul este utilizat pentru a decora prajiturile prin crearea unor figurine. De asemenea, este folosit in cazul retetelor cu fondant, pentru protejarea acestuia de umezeala sau

Cum reintri in forma dupa sarbatori, in functie de zodie

Dupa sarbatori este binevenita o modificare in alimentatia zilnica, pentru purificarea organismului dupa excesele culinare facute. Daca vrei sa afli cum sa reintri in forma dupa sarbatori, gasesti raspunsul mai jos, in functie de zodie.

Cele mai noi despre prajituri

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tarta cu branza si sos caramel

Imi plac foarte mult deserturile cu branza, fie ele placinte, prajituri, tarteā€¦. Dar aceasta tarta a depasit toate asteptarile mele. O combinatie reusita, branza-caramel.


Un desert minunat: strudel cu mere si cirese, dupa reteta "Regelui cofetarilor"

Pentru dupa-amiezile de weekend in care te intrebi ce "dulce" sa prepari, iti propunem o reteta simpla, dar care se va dovedi un rasfat in toata regula: strudel cu mere si cirese confiate. Iar daca iti spunem ca este reteta creata de Buddy Valastro, cel supranumit si "Regele cofetarilor", cu siguranta te-am convins.

Ii dai dulciuri copilului? 4 lucruri de care sa tii cont!

Dulciurile, fie ca e vorba de bomboane, prajituri, ori de ciocolata, au un continut ridicat de zahar si pot favoriza aparitia unor afectiuni, de aceea nu le sunt recomandate copiilor, mai ales celor care nu au implinit doi ani. Iar cand au voie la aceste delicii, trebuie sa o faca cu moderatie. Iata cateva sfaturi, care te vor ajuta sa tii in frau consumul "de dulce" al copilului: