Cele mai citite despre prajituri

Cum sa masori ingredientele pentru retete

Un strop de sare in plus sau in minus poate sa faca diferenta dintre o mancare delicioasa sau una fara gust.

Cum sa faci martipan

Martipanul este un ingredient pentru deserturi folosit de secole in bucatariile diverselor popoare. Cel mai adesea, martipanul este utilizat pentru a decora prajiturile prin crearea unor figurine. De asemenea, este folosit in cazul retetelor cu fondant, pentru protejarea acestuia de umezeala sau

Cum reintri in forma dupa sarbatori, in functie de zodie

Dupa sarbatori este binevenita o modificare in alimentatia zilnica, pentru purificarea organismului dupa excesele culinare facute. Daca vrei sa afli cum sa reintri in forma dupa sarbatori, gasesti raspunsul mai jos, in functie de zodie.

Cele mai noi despre prajituri

Nunta home-made, o solutie viabila?

Sigur ai auzit in trecut de mirese care alegeau sa-si faca propriile prajituri, aranjamente florare, invitatii de nunta sau chiar si propriile rochii de mireasa.

Ceaiul de lamaie, un remediu uimitor. Motive pentru care merita sa il bei zilnic in sezonul rece

Ceaiul de lamaie si-a castigat din plin reputatia de remediu contra durerilor de cap sau de adjuvant pentru slabit. Insa dincolo de aceste doua proprietati cunoscute, ceaiul concentrat, preparat din lamai proaspete, poate deveni un medicament natural minune in casa ta. Iata de ce merita sa bei cel putin o cana in fiecare zi!

Gateste cu bicarbonat de sodiu! 5 moduri surprinzatoare in care il poti intrebuinta in bucatarie

Bicarbonatul de sodiu este un ingredient nelipsit din nicio bucatarie. Desi principalul lui rol la gatit este de agent de crestere in prajituri si preparate de patiserie, bicarbonatul are si alte intrebuintari "secrete" in pregatirea si prepararea diverselor mancaruri.