Cele mai citite despre prajituri

Cum sa masori ingredientele pentru retete

Un strop de sare in plus sau in minus poate sa faca diferenta dintre o mancare delicioasa sau una fara gust.

Cum sa faci martipan

Martipanul este un ingredient pentru deserturi folosit de secole in bucatariile diverselor popoare. Cel mai adesea, martipanul este utilizat pentru a decora prajiturile prin crearea unor figurine. De asemenea, este folosit in cazul retetelor cu fondant, pentru protejarea acestuia de umezeala sau

Cum reintri in forma dupa sarbatori, in functie de zodie

Dupa sarbatori este binevenita o modificare in alimentatia zilnica, pentru purificarea organismului dupa excesele culinare facute. Daca vrei sa afli cum sa reintri in forma dupa sarbatori, gasesti raspunsul mai jos, in functie de zodie.

Cele mai noi despre prajituri

Banane cu patrunjel sau pepene cu cimbru? 7 condimente neobisnuite folosite in asezonarea fructelor

Obisnuiesti sa folosesti doar scortisoara, vanilie sau nucsoara in aromatizarea fructelor pe care le pui in placinte sau la prajituri? Nu ezita sa presari nici cimbru, rozmarin, boia sau piper peste multe dintre fructele pe care le savurezi zilnic. Descopera cateva condimente mai putin obisnuite care scot fructele din anonimat si le ofera un gust desavarsit, dar autentic.

Slaba chiar si dupa 40 de ani? E mai usor decat credeai!

O veste buna pentru cele care credeau ca, odata ce au trecut pragul asa-zisei varste fatidice de 40 de ai, trupul lor nu mai raspunde la comenzi si cade prada ingrasarii: e doar un mit! Ultimele studii arata ca metabolismul incetineste abia dupa 60 de ani. Iata ce trebuie sa faci ca sa te mentii in forma si dupa ce ai trecut de prima tinerete:

Placinta rapida de vara cu capsuni

Caldura te tine departe de bucatarie? Ai renuntat deja la a prepara prajituri complicate? Atunci iti propunem o placinta delicioasa si racoroasa cu capsuni, care se prepara in cateva minute.