Cele mai citite despre prajituri

Cum sa masori ingredientele pentru retete

Un strop de sare in plus sau in minus poate sa faca diferenta dintre o mancare delicioasa sau una fara gust.

Cum sa faci martipan

Martipanul este un ingredient pentru deserturi folosit de secole in bucatariile diverselor popoare. Cel mai adesea, martipanul este utilizat pentru a decora prajiturile prin crearea unor figurine. De asemenea, este folosit in cazul retetelor cu fondant, pentru protejarea acestuia de umezeala sau

Cum reintri in forma dupa sarbatori, in functie de zodie

Dupa sarbatori este binevenita o modificare in alimentatia zilnica, pentru purificarea organismului dupa excesele culinare facute. Daca vrei sa afli cum sa reintri in forma dupa sarbatori, gasesti raspunsul mai jos, in functie de zodie.

Cele mai noi despre prajituri

Cum sa cureti nuca de cocos fara efort

Nuca de cocos este savuroasa atat in stare naturala cat si in prajituri sau in alte preparate culinare. Iar cum gustul nucii de cocos proaspete nu se poate compara cu cel al nucii de cocos uscate, multi aleg sa cumpere nuci de cocos intregi. Acestea sunt insa greu de curatat. Asta, doar daca nu apelezi la acest truc simplu!

Prajitura cu piersici si bezea – ti se topeste in gura

Profita din plin se sezonul cald in care fructele se gasesc la tot pasul si prepara cele mai gustoase prajituri. Iata cum poti prepara o prajitura gustoasa cu piersici si bezea.

Mic dejun pentru vara a la Carmen Bruma

Vara, din cauza temperaturilor ridicate, care determina pierderea unor cantitati importante de saruri minerale, dieta trebuie scuprinda toate grupele de alimente “sa sustina si sa usureze tot acest proces de adaptare”, dupa cum recomanda Carmen Bruma. Vedeta recomanda pe blogul personal un mic dejun energizant, hidratant, usor de digerat , ideal pentru a te mentine in forma in acest sezon.