Cele mai citite despre prajituri

Cum sa masori ingredientele pentru retete

Un strop de sare in plus sau in minus poate sa faca diferenta dintre o mancare delicioasa sau una fara gust.

Cum sa faci martipan

Martipanul este un ingredient pentru deserturi folosit de secole in bucatariile diverselor popoare. Cel mai adesea, martipanul este utilizat pentru a decora prajiturile prin crearea unor figurine. De asemenea, este folosit in cazul retetelor cu fondant, pentru protejarea acestuia de umezeala sau

Cum reintri in forma dupa sarbatori, in functie de zodie

Dupa sarbatori este binevenita o modificare in alimentatia zilnica, pentru purificarea organismului dupa excesele culinare facute. Daca vrei sa afli cum sa reintri in forma dupa sarbatori, gasesti raspunsul mai jos, in functie de zodie.

Cele mai noi despre prajituri

Dulceata de cirese amare, un deliciu pe care trebuie sa-l ai in camara

Dulceata de cirese amare este intens aromata si parfumata. Este ideal de folosit in retetele de prajituri sau poate fi consumata ca atare alaturi de orez cu lapte sau gris cu lapte.

Placerea gatitului are un nou nume: savour.ro

E plin internetul de bloguri care promoveaza retete culinare. Dar cata incredere sa ai in ele atata timp cat nu cunosti autorul si nu stii cata experienta are. Pentru a scapa de aceasta dilema, a fost creata platforma online savour.ro, unde vei gasi atat retete romanesti, cat si internationale testate de specialisti in domeniu.

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tarta cu branza si sos caramel

Imi plac foarte mult deserturile cu branza, fie ele placinte, prajituri, tarteā€¦. Dar aceasta tarta a depasit toate asteptarile mele. O combinatie reusita, branza-caramel.