Cele mai citite despre prototype

La Salonul Auto de la Detroit vor fi lansate 50 de noi modele

Show-ul auto de la Detroit, de la începutul anului viitor, i-a pus deja pe jar pe producătorii de autoturisme din întreaga lume. Aceştia au dat cărţile pe faţă anunţand modelele

Geneva: Mitsubishi Prototype S

Japonezii de la Mitsubishi au lansat un nou prototip, Mitsubishi Prototype S, chiar inainte de inceperea Salonului auto de la Geneva.

Acest prototip este realizat pentru a prefigura un viitor

Prototype X, un nou concept car de la Mitsubishi

Mitsubishi Motors a anuntat deja ca va lansa la Showul auto din Detroit, de la inceputul anului viitor noul compact Lancer. Masina va fi insotita la standul Mitsubishi de un concept numit Prototype

Cele mai noi despre prototype

Alatura-te echipei Machteam Soft!

Esti pasionat de calculatoare si tehnologie? Esti motivat si ai o puternica dorinta de autodezvoltare, atunci cu siguranta locul tau este in echipa Machteam Soft!


Ne marim echipa de programatori

Cautam persoane dinamice, deschise provocarilor, care isi doresc sa creasca si, odata cu ele, sa creasca si proiectele noastre.

Ne marim echipa: programator php

Programator PHP: Departament: IT Software, Internet, eCommerce, New Media. Se cere experienta in dezvoltarea cu platforme soft ca: Zend Framework, Symfony, Doctrine ORM.

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.