Poze relaxare gradina

Iata cele mai relevante poze despre relaxare gradina de pe acasa.ro

Cele mai citite despre relaxare gradina

Zodia lui iti arata cum sa-l cuceresti

Daca vrei sa-i afli punctul sensibil si sa-l cuceresti, trebuie doar sa-i cunosti zodia si sa-ti pregasesti "arsenalul". Fiecare nativ al zodiacului are o imagine despre femeia ideala, potrivita personalitatii lui.

Zodia ei iti arata cum s-o cuceresti

Nativa fiecarei zodii are imaginea ei despre cum trebuie sa fie barbatul ideal. Daca incerci s-o cuceresti, afla-i zodia si treci la atac.

Baia de abur, tinerete fara batranete

Cunoscuta de foarte multa vreme, baia de abur este o metoda simpla si ieftina, recomandata atat pentru ingrijirea pielii, cat si pentru tratarea afectiunilor respiratorii. Temperatura ridicat

Cele mai noi despre relaxare gradina

Mihaela Tatu a inaugurat Scoala Gimnaziala Nr. 1 Luncsoara, renovata de Asociatia BookLand

Evenimentul de inaugurare a Scolii Gimnaziale Nr. 1 din satul Luncsoara, comuna Auseu, judetul Bihor, a avut loc in prezenta cunoscutei realizatoare de emisiuni TV-radio si trainer acreditat in Tehnica si Arta Livrarii Discursului, Mihaela Tatu, care a acceptat invitatia de a deveni Ambasadoare BookLand, de a vizita scoala si de a le vorbi celor peste 120 de elevi care urmeaza cursurile scolii din Luncsoara, cadrelor didactice si parintilor din comunitate.

Sondaj: Cand, unde, cat si de ce citesc romanii?

Potrivit unui sondaj realizat recent, unul din trei romani (36,1%) aloca mai mult de 5 ore saptamanal lecturii. Totodata, 3 din 4 respondenti considera lectura importanta pentru o stare de bine si includ activ cititul in obiceiurile zilnice.

Beneficiile si utilizarile surprinzatoare ale trandafirilor

Florile de trandafir au fost venerate de-a lungul veacurilor nu doar datorita frumusetii lor divine si aromei imbatatoare, ci si datorita numeroaselor beneficii. Trandafirul este un element de baza in numeroase produse de ingrijire a pielii si produse topice. Trandafirii au fost, de asemenea, utilizati in mod regulat in diferite bucatarii din intreaga lume pentru a adauga aroma si un gust deosebit mancarurilor.