Saramura

135 articole despre saramura

Calorii saramura de scrumbie

saramura
[..]
Alte informatii despre: calorii , minerale , vitamine

Motivul pentru care este mai bine sa mananci muraturi in saramura si nu in otet

saramura
Muraturile nu lipsesc din casele romanilor. Fie ele puse in otet, fie in saramura, acestea sunt deseori asezate pe masa alaturi de alte preparate. Tu pe care le preferi? Vei vedea mai jos de ce muraturile in saramura sunt mai sanatoase decat cele in otet. [..]
Alte informatii despre: muraturi saramura , muraturi , beneficii

Retete de Valentine's Day: Dirty Martini

saramura
Dirty Martini este o bautura usor de preparat, potrivita pentru evenimentele speciale. Se poate prepara atat cu vodca cat si cu gin. [..]
Alte informatii despre: retete de valentine's day , masline , gin , martini , lamaie

Cotlet de porc cu lamaie si rozmarin

saramura
Cotletul de porc cu rozmarin este un preparat delicios. In saramura poti adauga orice fel de condimente si arome care crezi ca se potrivesc. Il poti servi cu diverse garnituri. Este potrivit si pentru cinele festive [..]
Alte informatii despre: porc , lamaie , rozmarin , usturoi

Gogonele murate

saramura
Gogonelele murate sunt unele dintre cele mai delicioase muraturi pregatite de gospodine. Gogonelele se servesc in salatele asortate de muraturi sau ca garnitura pentru fripturile de porc [..]
Alte informatii despre: muraturi , usturoi , cimbru , saramura , gognele

Slanina in saramura – un preparat traditional romanesc! Iata reteta bunicilor

saramura
Slanina este unul dintre preparatele traditionale ce nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Craciun. Este usor de preparat si apreciata de intreaga lume. Iata care este cea mai simpla reteta de slanina in saramura. Este exact aceeasi reteta precum cea preparata de bunicii nostri. [..]
Alte informatii despre: retete traditionale craciun , slanina craciun , slanina in saramura , retete craciun , slanina

Prepara branza Feta la tine acasa!

saramura
Branza Feta se obtine din lapte de capra sau oaie si este un tip de branza extrem de apreciat si consumat in intreaga lume, datorita gustului si texturii cremoase, dar si faptului ca se preteaza la o multime de preparate si gustari pe care le mananci zilnic. Cu toate ca exista o multime de variante de branza Feta pe piata, niciuna nu se compara cu gustul si continutul sanatos al celei preparate de tine! [..]
Alte informatii despre: branza feta , sfaturi culinare , feta , reteta branza feta

Bureti murati

saramura
Buretii murati pot fi folosite in diverse mancaruri, in anotimpul rece. Se fac destul de usor, cu ingrediente simple. [..]
Alte informatii despre: ciuperci , bureti , conserva , murat

Foi de vita pentru sarmalute

saramura
In anotimpul rece, foile de vita pentru sarmalute sunt indispensabile unei gospodine care vrea sa isi impresioneze musafirii. Folosite atat la sarmalele cu carne cat si la cele de post, foile de vita de vita le inlocuiesc cu succes pe cele proaspete [..]
Alte informatii despre: marar , cimbru , sarmale , muraturi , conserve , vita-de-vie

Cum sa prepari cea mai buna conopida murata pentru iarna

saramura
Toamna este momentul in care se pun muraturile pentru iarna. Gospodinele sunt mai mereu in bucatarie, preparand cele mai savuroase conserve de care intreaga familie se va bucura pana la venirea primaverii. [..]
Alte informatii despre: conopida murata , retete muraturi , conopida , muraturi

Cele mai citite despre saramura

Retentia apei in organism nu trebuie neglijata!

Ai auzit de foarte multe replica: „ma ingras repede pentru ca retin apa in corp”.

Dieta potrivita in caz de candidoza vaginala

Aproximativ 75% dintre femei se confrunta la un moment dat cu candidoza vaginala. Cele mai multe dintre ele nu stiu acest lucru, din cauza lipsei simptomelor.Candidoza este o micoza provocata de o ciuperca numita Candida Albicanis. Aceasta din urma poate fi stimulata in urma unui tratament indelung

Gogonele murate

Gogonelele murate sunt unele dintre cele mai delicioase muraturi pregatite de gospodine. Gogonelele se servesc in salatele asortate de muraturi sau ca garnitura pentru fripturile de porc