Poze sofran

Iata cele mai relevante poze despre sofran de pe acasa.ro

Cele mai citite despre sofran

Nuantarea parului cu vopsele din plante

Ai parul fragil, esti alergica la metoda de colorare clasica si vrei sa-ti modifici usor si progresiv nuanta parului, fara sa faci o schimbare majora? Nuantarea cu vopsea vegetala este solutia potrivita.

Cum sa vopsesti ouale in culori obtinute natural

Stiai ca poti vopsi ouale in albastru folosind afine conservate sau portocalii, utilizand morcovi? Ori ca poti obtine culoarea verde din spanac, iar rosul, din suc de rodie? Vrei ca anul asta sa faci oua vopsite numai prin culori naturale? Citeste sfaturile noastre si vei reusi sa faci acest lucru

50 de lucruri inedite despre plante

In intreaga lume exista o mare varietate de plante.Multe din acestea au caracteristici uimitoare. Iata un top 50 al celor mai mari curiozitati din minunata lume a plantelor.

Cele mai noi despre sofran

Culoare, gust si varietate la evenimentele tale, cu platouri reci de gustari

Platourile reci sunt o variata confortabila si plina de savoare cu ajutorul carora se poate satisface foamea participantilor la un eveniment, fie ca vorbim despre conferinte, sedinte, workshop-uri, petreceri corporate, petreceri private, aniversari, botezuri sau nunti. Pentru livrarea in siguranta, la calitate impecabila, poti apela oricand la serviciile unei firme de catering, care iti va asigura diversitate si savoare in preparatele usor de consumat, cu un aspect apetisant si arome care impaca si cele mai exigente gusturi.

Stai la curte? Cultiva aceasta planta si ai toate sansele sa te imbogatesti

Daca stai la curte e bine sa stii aceste informatii. Exista o planta pe care daca o cultivi te poate ajuta sa te imbogatesti. Este vorba despre cel mai scump condiment din lume. 450 de grame costa intre 500 si 5.000 de dolari. Un kilogram ajunge chiar si la 10.000 de euro.

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr: Zereshk ba morgh - preparat popular iranian, cu un amestec perfect de arome si texturi, absolut delicios

Iata reteta savuroasa si usor de facut, in stilul original al lui chef Matthew Ehsanmehr, cu care a impresionat cei trei chefi bucatari celebri, in preselectiile pentru sezonul 11 al emisiunii Chefi la cutite.