Poze spalaturi vaginale

Iata cele mai relevante poze despre spalaturi vaginale de pe acasa.ro

Cele mai citite despre spalaturi vaginale

Cum sa crestem imunitatea organismului

In fata unei agresiuni de orice natura, organismul se mobilizeaza pentru a se apara. Aceasta reactie este practic modalitatea prin care se manifesta sistemul imunitar, pentru a face fata agentilor patogeni susceptibili de provocarea bolilor. De ce sunt declansate astfel de reactii? Virusii, bacterii

Cele mai periculoase flori de camera

Plantele de interior care infloresc sunt apreciate de toata lumea insa unele dintre ele contin substante periculoase care, odata ingerate, pot provoca reactii alergice destul de grave. Este bine sa stii care sunt florile de camera periculoase, mai ales in cazul in care ai copii sau animalute de companie. Iata o lista cu o parte dintre acestea:

Candidoza vaginala, o boala frecventa la femei

Dureri in timpul contactului sexual, arsuri la urinat, scurgeri vaginale consistente cu miros intepator, mancarimi in zona genitala, sindrom premenstrual agravat, daca aveti aceste simptome este posibil sa suferiti de candidoza vaginala.

Cele mai noi despre spalaturi vaginale

Boli cu transmitere sexuala: infectia cu HPV si herpesul genital

Infectiile cu transmitere sexuala (ITS), cunoscute anterior ca boli cu transmitere sexuala, implica transmiterea unui organism intre partenerii sexuali prin diferite cai de contact sexual, fie oral, anal sau vaginal.

Mai multe analize gratuite pentru romani, de la 1 iulie. Cine va beneficia de acestea

Se anunta vesti bune pentru romani. De la 1 iulie, mai multe analize vor fi decontate de stat, intrand pe lista de analize gratuite de care romanii pot beneficia.

In fiecare zi, trei romance mor de cancer ovarian. Tu cand ai fost ultima data la medic?

Cancerul ovarian provoaca cele mai multe decese si are cele mai mici sanse de supravietuire dintre cancerele ginecologice. In anul 2020, 1.121 de femei din Romania au murit de cancer ovarian, iar 1.909 au fost diagnosticate cu aceasta boala, in timp ce in Europa s-au inregistrat 66.000 de noi cazuri. Cancerul ovarian este o boala tacuta, iar simptomele pot fi usor confundate cu cele din sfera digestiva sau abdominala. Ziua mondiala de lupta impotriva cancerului ovarian este marcata in fiecare an pe data de 8 mai. Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer atrage atentia ca sansele de supravietuire cresc cu cat cancerul este diagnosticat mai devreme, de aceea, controalele de rutina periodice sunt esentiale.