Cele mai citite despre spionat

Teatru frame by frame

Alexandru Maftei, Mihai-Gruia Sandu si trupa Dell'Arte va invita la vernisajul expozitiei "Fotografia Dell'Arte" marti, 3 feb, ora 19:00 la Clubul Taranului.

Ascultarea telefoanelor mobile, la indemana oricui!

53 de romani sunt anchetati pentru ca si-au spionat apropiatii cu echipament ilegal de interceptare telefonica si ambientala.  Aparatura a fost vanduta de Dan Nicolae Oproiu, un hunedorean

Noul BMW Seria 7 a iesit la teste

Se pare ca a venit si randul navei amiral a BMW, modelul Seria 7, sa apara in fotografii spionate. Sub forma de prototip, Seria 7 a fost surprins pe circuitul de la Nurburgring, intr-una din primele

Cele mai noi despre spionat

Detalii intime ale povestii de dragoste dintre Kate si printul William, interceptate de publicatia "News of the World"

In anul 2011, publicatia britanica tabloida "News of the World" a declansat un adevarat scandal in Marea Britanie dupa ce a interceptat convorbirile telefonice dintre Kate Middleton si printul William, pe atunci doar iubiti. Acum, la doi ani de la inchiderea publicatiei, autoritatile au scos la iveala faptul ca acestia au spionat, in goana dupa exclusivitate, inclusiv familia regala.

3 moduri prin care iti poti spiona partenerul

Spionarea partenerului nu este o activitate placuta, insa uneori este necesara, mai ales daca banuiesti ca te-ar insela. Exista o multime de modalitati prin care sa-ti spionezi iubitul sau iubita, unele mai simple, altele mai complicate si costisitoare. Cu tact si rabdare, poti afla ceea ce te intereseaza, fara ca persoana de langa tine sa-si dea seama ca i-ai urmarit fiecare miscare.

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Saga Kim Dotcom

19 ianuarie 2012. Unul dintre cele mai mari site-uri de pe Internet era inchis de catre Departamentul de Justitie al SUA, iar administratorii lui erau incarcerati in Noua Zeelanda in numele guvernului SUA. Acest eveniment avea sa porneasca unul dintre cele mai mediatizate si controversate scandaluri de pe Internet. Firul evenimentelor este, intr-adevar, surprinzator.