Cele mai citite despre supa

Cum sa masori ingredientele pentru retete

Un strop de sare in plus sau in minus poate sa faca diferenta dintre o mancare delicioasa sau una fara gust.

Meniu traditional pentru masa de Paste

Pastele este una dintre cele mai importante sarbatori ale anului, motiv pentru membrii familiei si prieteni sa se adune in jurul mesei de sarbatoare. Iar daca printre preferintele mesenilor se afla mai ales bucatele traditionale de Pasti, atunci vei putea gasi potrivit urmatorul meniu.

Andivele, aurul alb din bucatarie

Stiai ca andivele sunt legume foarte hranitoare desi au foarte putine calorii? Stiai ca o frunza de andiva are o singura calorie si este considerata o delicatesa de catre bucatarii din intreaga lume?

Cele mai noi despre supa

Ce sa mananci in Postul Pastelui! Sfaturi de la maicute

Maicutele de la manastiri respacta cu strictete posturile. Acolo se consuma in permanent mancare sanatoasa, dar cu precadere in post. Daca nu stii ce sa mai gatesti de post, inspira-te din retetele acestora.

Urzicile combat anemia, astenia, infectiile urinare si au grija si de frumusetea ta

Urzicile sunt recunoscute pentru efectul lor tonic, astringent, antiinflamator , dar si pentru proprietatile sale diuretice. Ele sunt o sursa importanta de betacaroten, vitamina A, C, E, K, fier, calciu, fosfati si minerale. Toate aceste calitati fac urzicile sa fie un remediu perfect impotriva bolilor hepatice, reumatice, precum si un adjuvant in tratarea alergiilor, a anemiei si a bolilor de rinichi.

Spanacul, mai mult decat o sursa de fier. Dieta care te ajuta sa scapi de 3 kilograme in 5 zile!

Spanacul este o adevarata minune pentru sanatate. Pe langa beneficiile sale nutritive uimitoare, acesta este ideale pentru a da jos kilogramele in plus.

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii