Cele mai citite despre supa

Cum sa masori ingredientele pentru retete

Un strop de sare in plus sau in minus poate sa faca diferenta dintre o mancare delicioasa sau una fara gust.

Meniu traditional pentru masa de Paste

Pastele este una dintre cele mai importante sarbatori ale anului, motiv pentru membrii familiei si prieteni sa se adune in jurul mesei de sarbatoare. Iar daca printre preferintele mesenilor se afla mai ales bucatele traditionale de Pasti, atunci vei putea gasi potrivit urmatorul meniu.

Andivele, aurul alb din bucatarie

Stiai ca andivele sunt legume foarte hranitoare desi au foarte putine calorii? Stiai ca o frunza de andiva are o singura calorie si este considerata o delicatesa de catre bucatarii din intreaga lume?

Cele mai noi despre supa

Paste rapide cu carne de vita si mozzarella, un deliciu in zilele friguroase

Vrei sa te delectezi cu un preparat satios, foarte gustos, dar rapide de preparat? Iti recomandam o reteta simpla de paste fainoae cu carne de vita si mozzarella. Sunt gata in jumatate de ora si sunt atat de bune incat nu te vei mai putea opri din mancat.

Supa de pui cu orez salbatic, ideala in zilele racoroase

Supa de pui cu orez salbatic este satioasa si numai buna in zilele friguroase. Se prepara usor, insa trebuie sa ai putina rabdare. Iti garantam ca intreaga familie va fi incantata de savoarea acesteia.

Alimente pentru vreme geroasa. 5 sfaturi de la Carmen Bruma

Pe timp de ger, nevoile energetice ale organismului cresc, de aceea preferam sa consumam mai multe proteine si grasimi de origine animala si vegetala. Carmen Bruma a publicat pe blogul personal o lista cu 5 alimente pe care trebuie sa le includeti in alimentatie atunci afara e ger.

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii