Cele mai citite despre supa

Cum sa masori ingredientele pentru retete

Un strop de sare in plus sau in minus poate sa faca diferenta dintre o mancare delicioasa sau una fara gust.

Meniu traditional pentru masa de Paste

Pastele este una dintre cele mai importante sarbatori ale anului, motiv pentru membrii familiei si prieteni sa se adune in jurul mesei de sarbatoare. Iar daca printre preferintele mesenilor se afla mai ales bucatele traditionale de Pasti, atunci vei putea gasi potrivit urmatorul meniu.

Andivele, aurul alb din bucatarie

Stiai ca andivele sunt legume foarte hranitoare desi au foarte putine calorii? Stiai ca o frunza de andiva are o singura calorie si este considerata o delicatesa de catre bucatarii din intreaga lume?

Cele mai noi despre supa

Cotlet de miel cu fenicul, rubarba si capsune

Mielul este nelipsit de pe masa romanilor in perioada Sarbatorilor Pascale. Poti prepara o reteta simpla si dietetica de miel, pe care toti o vor adora. Iata cat este de simplu!

Paste cu somon si mazare, o reteta ideala pentru o cina rapida si sanatoasa

Vrei sa prepari o cina rapida, delicioasa si sanatoasa, perfecta pentru intreaga familie? Incearca pastele cu somon si mazare. Sunt satioase si intreaga familie le va adora.

Tu ce mananci in Postul Pastelui? Sfaturi si idei de la maicute

Postul Pastelui este o perioada dificila pentru cei care postesc. Este o perioada in care se renunta complet la preparate din carne si de provenienta animalam si adesea suntem in pana de idei in momentul in care trebuie sa decidem ce mancare sa preparam.

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii