Poze torturi

Iata cele mai relevante poze despre torturi de pe acasa.ro

Cele mai citite despre torturi

Cofetarii in Bucuresti

Ai chef de o prajitura dulce dulce, cu multa ciocolata sau arome ademenitoare de fructe, caramel sau ness? Se apropie un eveniment important in familia ta si vrei sa iti impresionezi invitatii cu un desert delicios de care sa isi aminteasca peste ani? Tot ce trebuie sa faci este sa alegi cofetaria

Paine frantuzeasca la Bucuresti

Francezii au o cultura speciala pentru paine si produsele de panificatie si patiserie. Nicaieri in lume nu vei gasi atatea sortimente de painici, baghete, tartine si croissante precum in Franta. Painea nu este un simplu accesoriu si unul dintre alimentele fundamentale in alimentatia unui francez

Cum sa gatiti sanatos masa de Craciun

Suntem in perioada Craciunului, moment in care toti romanii isi pregatesc masa cat mai imbelsugata, fara a lipsi bineinteles traditionalele preparate din carne de porc. Cum bine se stie in timp

Cele mai noi despre torturi

INTERVIU ACASA.RO: Simona Pope, Chef & Decorator: “Abia asteptam sa ma intorc din Franta ca sa pot aplica la noi ce am invatat acolo”

Pe Simona Pope o stii, in calitate de jurat, de la Bake Off Romania. De profesie contabil, Simona este Chef & Decorator la Cofetaria Alice, iar creatiile sale din pasta de zahar cu siguranta iti sunt cunoscute. A absolvit Culinary Arts/Baking and Pastry la l’Ecole Nationale Supérieure de la Pâtisserie din Lyon si s-a intors in Romania "ca sa pot aplica la noi la cofetarie ce am invatat acolo”. In interviul urmator, Simona ne-a vorbit despre cum poti transforma pasiunea in business.

Torturi sau opere de arta? Ai avea curaj sa le tai?

Cofetarii din lumea intreaga nu se mai limiteaza la a prepara torturi simple ci le transforma in adevarate opere de arta. Cativa cofetari si-au reunit fortele si au creat unele dintre cele mai frumoase torturi inspirandu-se din natura. Ai avea curaj sa le tai?

Transforma cozonacul ramas de la Craciun in tort pentru Revelion

Ti-a ramas cozonac de la Craciun si nu stii ce sa faci cu el? Ransforma-l in tort pentru Revelion. Cozonacul este un bun inlocuitor al traditionalului blat pentru torturi. Iata o reteta usoara, pe care o poti prepara in cateva minute.

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii