Cele mai citite despre torturi

Cofetarii in Bucuresti

Ai chef de o prajitura dulce dulce, cu multa ciocolata sau arome ademenitoare de fructe, caramel sau ness? Se apropie un eveniment important in familia ta si vrei sa iti impresionezi invitatii cu un desert delicios de care sa isi aminteasca peste ani? Tot ce trebuie sa faci este sa alegi cofetaria

Paine frantuzeasca la Bucuresti

Francezii au o cultura speciala pentru paine si produsele de panificatie si patiserie. Nicaieri in lume nu vei gasi atatea sortimente de painici, baghete, tartine si croissante precum in Franta. Painea nu este un simplu accesoriu si unul dintre alimentele fundamentale in alimentatia unui francez

Cum sa gatiti sanatos masa de Craciun

Suntem in perioada Craciunului, moment in care toti romanii isi pregatesc masa cat mai imbelsugata, fara a lipsi bineinteles traditionalele preparate din carne de porc. Cum bine se stie in timp

Cele mai noi despre torturi

Cum sa prepari torturi si prajituri delicioase fara aditivi cu vanilie naturala

Pentru aspirantii bucatari si patiseri experimentati deopotriva, includerea de vanilie pura este cheia fabricarii prajiturilor rafinate care ne ispitesc papilele gustative tuturor. Aroma distincta si profilul de aroma al produselor de vanilie servesc in inovatia culinara si aduc retetele obisnuite la inaltimi extraordinare.

Mihaela Tatu a implinit 60 de ani. Cum a petrecut: “Au fost 108 persoane”

Mihaela Tatu este una dintre cele mai cunoscute femei din Romania, aceasta prezentand, in trecut, emisiuni de succes, printre care “De 3x femeie”. Desi s-a retras din televiziune, vedeta este extrem de activa. Aceasta a implinit pe 7 aprilie varsta de 60 de ani si a petrecut intr-un mare fel, alaturi de 108 invitati. Ea a avut doua torturi si s-a bucurat de multe momente minunate alaturi de persoane apropiate.

Pasiunea pentru prajiturile de casa

Pasiunea ta pentru prepararea prajiturilor de casa se poate transforma intr-o mica afacere de succes, cererea pietei in materie de dulciuri de calitate fiind din ce in ce mai mare. Intolerantele si alergiile alimentare manifestate din ce in ce mai des de catre cei mici, ii determina pe parinta sa renunte la a mai cumpara dulciuri produse in serie, inclinand spre preparatele de casa. In aceste conditii, poti lasa creativitatea pe care o manifesti in bucatarie, sa iti asigure un mic profit.